Aygaz`da Fırsatlar Maxsimum`da

Alışveriş Alışveriş Aygaz`da Fırsatlar Maxsimum`da

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 31 Mart 2010 Çarşamba

Firma: Aygaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 31, 2010
Aygaz, 2010 yılına çok özel bir kampanya ile merhaba dedi. İş Bankası işbirliği ile 31 Mart 2010 tarihine kadar gerçekleşecek kampanyada, tüketiciler Maximum üyesi Aygaz bayilerinden Maximum Kart ile yaptıkları ev tüpü alışverişlerinde tek ödemede 5 TL’lik MaxiPuan kazanma ya da üç taksitte ödeme imkânından yararlanacaklar.

Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle milyonlarca ailenin ve işyerinin tercihi olan Aygaz, 2010 yılını tüpgaz alanında yepyeni bir kampanya ile karşılıyor. İş Bankası işbirliğiyle 31 Mart 2010’a kadar sürecek kampanya ile, tüpgaz alışverişi Aygaz’la çok daha hesaplı olacak.

Tüketiciler, 31 Mart 2010`a kadar Maximum üyesi Aygaz tüpgaz bayilerinden yapacakları ev tüpü alışverişinde 5 TL değerinde MaxiPuan kazanacak veya 3 taksitte ödeme imkânından yararlanabilecekler. Bir müşteri bir ay içerisinde kampanyadan bir kez yararlanabilecek. Aygaz müşterileri 3 ay sürecek kampanya boyunca her ay bir tüp satın aldıkları takdirde toplamda 15 TL değerinde MaxiPuan elde edebilecek.

Aygaz ve İş Bankası’nın fırsat kampanyasından yararlanmak için Aygaz tüpünü teslim eden sipariş elemanına ödemeyi Maximum Kart ile yapmak yeterli olacak.

Kazanılan MaxiPuanlar alışverişin yapıldığı ayı izleyen, her ayın ilk 5 işgününde kart sahibinin hesabına yüklenecek ve yükleme işlemini takiben 15 gün içerisinde kullanılabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT