Aynı Anda Hem Evde Hem Yolda Olabilirsiniz

Alışveriş Alışveriş Aynı Anda Hem Evde Hem Yolda Olabilirsiniz

Tarihler: 10 Mart 2008 Pazartesi ~ 11 Mart 2008 Salı

Firma: Defne Bilgi İşlem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2008 ~ Mar 11, 2008
Defne Bilgi İşlem, mobil eğlence dünyasına ses getirmeye devam ediyor.
Defne’nin yeni ürünü olan Background Music ile telefon sohbetleriniz daha ilginç bir boyuta geçiyor. Görüşme sırasında otoyol, restaurant, konser gibi istenen her sesi aktifleştirebiliyor ve nerde olduğunuzu soranlara ya da nerede olduğunuzu bilmesini istemediklerinize açıklama yapmak zorunda kalmıyorsunuz...AYNI ANDA HEM EVDE HEM YOLDA OLABİLİRSİNİZ
Gelişen teknolojiyle özellikleri giderek artan cep telefonları artık sadece iletişim amaçlı kullanılmıyor. Bu doğrultuda operatörlere mobil eğlence dünyasını zenginleştirmek için katma değerli servislerde yenilikler sunan Defne Bilgi İşlem, ‘Background Music’ adlı projesini hayata geçirdi. Barcelona’da 11-14 Şubat 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek GSMA Mobile World Congress’de ilk olarak tanıtılacak bu ürün ile, telefonla konuşma sırasında arka plana müzik ya da ses efekti eklenebilecek.

‘Background Music’ ile yapılan özel görüşmelerde araya istenilen bir şarkı eklenerek sohbetlere romantik bir boyut katabilir ya da işe geç kaldığınızda evde olduğunuz halde arka fondan vereceğiniz otoban sesi ile yolda olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Operatörlerin sunacağı ses ya da müziklere ek olarak staddan yankılanan bir tezahürat, konser ya da çığlık gibi efektleri kendi hayal gücünüzü kullanarak birçok çeşit ekleyebilirsiniz. Tamamen doğal seslerden oluşan bu servisi konuşma sırasında istediğiniz zaman durdurup sonra tekrar başlatabilirsiniz.

Eğlence ve kişiselleştirme servislerine ileri bir örnek olan ‘Background Music’ eğlence ve şaka amaçlı kulanılabiliyor.
Defne Bilgi İşlem’in, abone sayılarını artırmak ya da varolan abonelerine çeşitli ürünler sunarak hizmet kalitesini yükseltmek isteyen yurtiçi ve yurtdışındaki telekom operatörleri ve servis sağlayıcılara yönelik olarak geliştirdiği diğer yeni uygulamalar ‘Background Music’ ile eş zamanlı olarak GSMA Mobile World Congress’de dünyaya tanıtılacak. Bu ürünler arasında dikkat çekenler ise şöyle;

3’üncü nesil şebekeler üzerinden görüntülü olarak arama yapmayı sağlayan 3G Video IVR, reklam dinleterek/göstererek kontör biriktirme, ucuza veya bedavaya telefonla aratma sistemi olan Sponsored Call, mobil reklam, anında bilgilendirme ve mesajlaşma, görüşme sonunda kalan kontör bilgisini verme gibi servisler uygulanabilinen USSD Push Services, görüşme esnasında sesi bir kadın, erkek ya da çocuk sesine gerçek zamanlı değiştirebilen Voice Changer ve yurtdışında iken, daha ucuza konuşturma sistemi olan Roamers Callback, Defne tarafından dünya telekomünikasyon iş ve girişim çevresine sergilenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT