Azor İle 2008 Sonbahar-Kış Sezonunun Yıldızı Siz Olun !

Alışveriş Alışveriş Azor İle 2008 Sonbahar-Kış Sezonunun Yıldızı Siz Olun !

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 04 Ekim 2008 Cumartesi

Firma: Azor

Adres: Azor Merkez: Kodaman Sok. No:144/3 Kat:1-2 Osmanbey Adalar İstanbul

Telefon: 0 212 246 22 59- 71

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 4, 2008
“AZOR” İLE 2008 SONBAHAR-KIŞ SEZONUNUN YILDIZI SİZ OLUN!
“SÜLEYMAN DEMİREL TARAFINDAN HAZIRLANAN “AZOR” TASARIMLARI İLE TÜM IŞIKLAR SİZİN ÜSTÜNÜZDE OLACAK…”

Yaz sezonunda karşımıza çıkan 80’lerin renkli ve karmaşık desenlerinin biraraya geldiği uzun elbiseler, kış sezonunda da devam etmekle beraber ince trikolarla kombinleniyor. “AZOR”un genel konsepti ise buna paralel olarak gelişen detaylarla süslenmekte. Kış mevsiminde ise koleksiyon biraz daha kişilik değiştirmektedir. “AZOR”, davet ve organizasyonlarla beraber kokteyl elbiselerine ağırlık vererek, daha kullanılabilir ve kullanım alanlarının sınırlı olmadığı ayrıntılara önem veriyor. Tek kullanımlık olmayan, özel bir mücevherle gece elbisesi haline gelebilen, daha spor aksesuarlarla gün içindeki yaşamda da kullanılabilecek detayları ön planda tutuyor.

Kış koleksiyonu, vazgeçilmez olan satenler ve dantellerden oluşuyor. Bu yıl abiyede yeni bir oluşum içine giren “AZOR”, ince trikolar ve yine 80li yıllarda olduğu gibi abiye elbiselere yer veriyor. Koleksiyonun genel renklerini saks mavisi, kırmızı, petrol, fuşya, gold, silver ve leoparlar oluşturuyor.
Azor Merkez: Kodaman Sok. No:144/3 Kat:1-2 Osmanbey
Tel: 0 212 246 22 59- 71
www.azor.com.tr

Süleyman Demirel Hakkında: 1996 İstasyon Sanat Merkezi moda tasarımı bölümü mezunu.2001 “Genç Tasarımcılar 1.Ulusal Moda Yarışması” birinciliği ödülüne sahiptir, hazır giyim sektörünün önde gelen markalarında koleksiyon tasarımcılığı yapmıştır ve moda sektörüne 12 yıldır hizmet vermektedir.Hazır giyim sektörünün dışında görsel sanatlara, video kliplere, TV programlarından sahne kostümlerine kadar özel çalışmalar yapan tasarımcı kişiye özel haute couture tasarımlar da hazırlamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT