B-G Store Kış Aylarında Sürpriz Detaylarla Hareket Katıyor

Alışveriş Alışveriş B-G Store Kış Aylarında Sürpriz Detaylarla Hareket Katıyor

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 29 Ocak 2012 Pazar

Firma: B G

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Oca 29, 2012

B&G Store kış aylarında çocukların içlerindeki rengi kaybetmemesi için Nebbati bb koleksiyonunda trendy ve dinamik hatlara yer verdi.

B&G Store 2011/2012 Sonbahar-Kış Nebbati bb koleksiyonunda; bu yılın modası ekose gömlekler, renkli s-shirtler, şişme yelekler, montlar, gabardin pantolonlar ve Nebbati bb‘nin vazgeçilmezi jeanler göz dolduruyor.

Kendine özgü stiliyle her zaman en ön sırada olan B&G STORE, eşsiz modelleriyle günlük hayatta şıklık arayan çocukların yardımına koşuyor. Ürünlerinde denime ağırlık veren Nebbati bb koleksiyonunda çocukların tenini rahatsız etmeyecek yumuşaklıkta üretilen jeanler ve iki sezondur raflardan düşmeyen pololar önemli yer tutuyor.

Dünyanın önde gelen markaları Bikkembergs, Baby Graziella, Patrizia Pepe, Miss Sixty, Energie, Brooksfield’ın çocuk line’larını bünyesinde bulunduran B&G Store ayrıca kendi markası olan Riccione, Tyess, BG Baby, Riccione Basic, Riccione Firstline ve Nebbati bb ile çocuk giyiminde şık ve zengin seçenekler sunuyor.

Yurtiçi ve yurtdışındaki 52 mağazası ile çocuk giyim sektörünün lider markası B&G Store, her sezon hazırladığı 1000’e yakın modeli ile iddiasını sürdürüyor.

B&G Store, özel tasarımlar hazırladığı çocukları sonbahar-kış koleksiyonundaki sürpriz detaylarla şaşırtıyor.

Rengârenk kıyafetler ve şık tasarımlarıyla yabancı ve yerli markaların yüzlerce çeşit ürününü bir arada sunan B&G Store'da kış aylarının keyfini çıkarın...

www.bgstore.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT