Babalar Bahçıvan Oluyor

Alışveriş Alışveriş Babalar Bahçıvan Oluyor

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Botanika

Telefon: 0 (216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 18, 2006
Babalar Günü’nün sürprizi Raco Expert bahçe aletleri
Babalar bahçıvan oluyor
Bu sene Babalar Günü’nde “Ne alsam acaba?” diye düşünmeyin. Raco Expert’in hobi bahçeciliğinde kullanılan küçük el aletleriyle babanız balkonunda ya da bahçesinde toprakla uğraşmanın keyfini çıkarsın.
Üstelik Raco Expert’in Babalar Günü’ne özel hazırladığı üçlü seti de tercih edebilirsiniz.

Babalar Günü yaklaşıyor. Bu yıl babanıza farklı bir armağan verin ve hobi bahçeciliğinin güçlü ismi Raco Expert’in geniş ürün yelpazesinde yer alan küçük el aletlerinden birini seçin. Botanika firması tarafından ithal edilen Raco Expert’in kaliteli ve fonksiyonel ürünleri arasında tercih yapmakta zorlanacaksınız. Bahçe makasından tırmığa, bahçe fıskiyesinden su tabancasına kadar uzanan farklı alternatifler sunan Raco Expert, babanız için en güzel ve en kullanışlı hediyeyi seçmeniz için özel paketler de hazırlamış bulunuyor. Babanız, Raco Expert üçlü bahçe el aleti seti sayesinde bahçesinde veya saksılarında yetiştirdiği bitkilerle ilgili her türlü işlemi kolaylıkla yapabiliyor.

Raco Expert üçlü bahçe el aleti seti ile balkon ya da bahçede çalışmak adeta bir keyfe dönüşüyor. Üçlü sette bir adet bahçe malası, bir adet çiçek tırmığı ve bir adet de kök çapası bulunuyor. Her tür toprakta rahatlıkla kullanılabilen Raco Expert çiçek tırmığı, bitkinin köklerine zarar vermeden toprağın hava almasını sağlarken toprağın üstündeki yabani otları da temizliyor. İç ve dış mekanlarda kolaylıkla kullanılabilen Raco Expert bahçe malası, kökleri çok derinlere inmeyen bitkilerin bir yerden alınıp başka yere ekilmesinde büyük kolaylık sağlıyor. Setin son parçası Raco Expert kök çapası ise toprağın gevşetilmesinde ve havalandırılmasında en büyük yardımcınız oluyor. Raco Expert bahçe el aleti setinde bulunan her üç alet de preslenmiş çelik gövdeye ve kaliteli sağlam plastikten yapılma ergonomik sapa sahip bulunuyor.

Raco Expert üçlü bahçe el aleti seti, son derece uygun sürpriz fiyatlarla Maxi, Tezken, Migros ve Koçtaş’da bulunabiliyor. Botanika firması tarafından satışa sunulan Raco Expert bahçe aletleri ve sulama aparatları hakkında detaylı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir, 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT