Babalar Günü’nde Babanıza En Doğru Hediyeyi Verin, Right Guard ile Tanıştırın !

Alışveriş Alışveriş Babalar Günü’nde Babanıza En Doğru Hediyeyi Verin, Right Guard ile Tanıştırın !

Tarihler: 13 Haziran 2011 Pazartesi ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Henkel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2011 ~ Haz 19, 2011

Türk Henkel uzmanlığı ile Amerika ve Avrupa’nın ardından Türkiye’ye sunulan Right Guard, bu yılın en gözde Babalar Günü hediyeleri arasında yerini alıyor.

Right Guard, Babalar Günü’nde, babasını yenilikçi bir hediye ile sevindirmek isteyenlerin en doğru tercihi olacak. “Güne doğru başlayın!” sloganı ile Deo sprey, Roll-on ve Stick formatında sunulan Right Guard, erkeklerin her duruma hazırlıklı olmalarını ve kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor.

Right Guard, gümüş molekülleri içeren formülü sayesinde ter kokusunu gidermekle kalmıyor, ter kokusu oluşumuna karşı da etkin bir şekilde savaşarak 48 saate kadar üstün bir koruma sağlıyor. Mükemmel performans sunan Right Guard ile ter kokusuna geçit yok.

“Güne Doğru Başlayın!”

ABD ve Avrupa’da erkeklere “Güne doğru başlayın” sloganı ile seslenen Right Guard, Türkiye’de “Cool Impact”, “Energy Burst”, “Fresh Blast” ve “Power Flash” seçenekleri ile sunuluyor.

1961 Yılından Bu Yana ABD’de Erkeklerin Tercihi

Right Guard, 1961 yılında Amerika’da, ilk antiperspirant deosprey olarak tanıtıldı. Deo spreyin ardından 1981 yılında Right Guard Roll-on ve Stick ile de pazara giriş yaptı. Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) sponsorluğu ile tanınırlığını dünya çapında arttıran Right Guard, 1993 yılında İngiltere’de kullanıma sunulurken, 2006 yılında marka Henkel tarafından satın alındı. Diğer Avrupa ülkeleri Right Guard ile 2010 yılında tanışmaya başladı, hemen ardından 2011 yılının başlangıcında Türkiye’de lansmanı gerçekleştirildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT