Babalar Gününde ne alınır? 17 Haziran için hediye fikirleri

Alışveriş Alışveriş Babalar Gününde ne alınır? 17 Haziran için hediye fikirleri

Tarihler: 11 Haziran 2007 Pazartesi ~ 17 Haziran 2007 Pazar

Firma: www.cicekpasaji.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2007 ~ Haz 17, 2007
Babalar Gününde ne alınır? 17 Haziran için hediye fikirleri
Biz arkadaşlığı onlardan öğrendik, can yoldaşlığını, sırdaşlığı. Sevmenin en yalın, en gerçek hallerini onlarda gördük. Tatlısıyla, acısıyla hayatı paylaşmayı ve daima ayakta durmayı öğreten babalarımıza Babalar Gününde kişiye özel, sıradışı ve şık hediyeler armağan etmek için ÇiçekPasajı.com’un hazırladığı hediye fikirlerine bir göz atın.
Türkiye’nin kişiye özel ürünlere odaklanmış ilk ve tek online alışveriş sitesi olan ÇiçekPasajı.com’da babalar günü için hazırlanan hediye koleksiyonu içinde babanızın karakterine en uygun hediyeyi, kişiye özel hale getirerek kediniz tasarlayabiliyorsunuz.

Özel mesajlı, resimli ofis aksesuarları: Üzerine babanızın adını ya da ona kendinizi hatırlatacak mesajınızı yazdırabildiğiniz çerçeve, modern tasarımlı metal fincan takımları, zarf açacağı, mesajlı masa üstü aksesuarları çalışma ortamında her an babanıza sizi ve sevginizi hatırlatarak onun yüzünü güldürmeye, kalbini ferahlatmaya yetecek.

Harflerden kol düğmesi ve kişiye özel gömlek: Babanızın baş harflerinden gümüş kol düğmeleri yaptırabilir, ona sevginizi anlatan cümleleri kendi tasarladığınız özel gömleğin yakasına yazdırabilirsiniz. Kişiye özel gömleği baştan sona babanızın zevki ve tarzıyla tasarlayarak, cep kenarına ismini ve manşetlerine baş harflerini işletebilirsiniz. Şık bir ahşap kutuda adresinize teslim edilecek özel gömlek babanızı çok mutlu edecek.

Çantada Mangal Keyfi: Babalar ailece yenilen yemeklere, mangal başında saatlerce sohbet etmeye, kalabalık gidilen pikniklere bayılırlar. Bu bahar günlerinde şehirden uzak keyifli zamanlar geçirmek için hem kullanışlı, hem eğlenceli bir piknik çantası hediye edebilirsiniz. Üstelik bu piknik çantası içinde bir de mangal varsa babanızın keyfine diyecek yok!

Sportmen Babalara: Babalar en çok, daima kazandıkları ve yorucu olmayan sporları severler. Ofis içinde düzenlenen mini golf turnuvaları ise bu tip sporlara başlıca örnektir. Babanızın ofiste kullanabileceği mini bir golf seti aynı zamanda sıkıntılı bir haberin gerginliğini sıkı bir vuruşla üzerinden atmasına ya da güzel bir haberi keyifli ve yumuşak bir vuruşla kutlamasını sağlayacak.

Oyuncu Babalara: Eğer eğlenceye ve oyunlara düşkün bir baba için hediye arıyorsanız, 6 çeşit oyun takımının bir arada dev bir zar kutu içinde saklandığı oyun seti hem tasarımı hem de işlevselliği ile çok doğru bir babalar günü hediyesi olacak.
Babanızı mutlu etmek ve ona kendini özel hissettirmek için hazırlanan daha bir çok hediye fikri www.cicekpasaji.com’da sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT