Babalar İçin Güçlü, Hızlı, Eğlenceli, Konforlu Bir Hediye: Mobee Nett Tablet 7 T1200

Alışveriş Alışveriş Babalar İçin Güçlü, Hızlı, Eğlenceli, Konforlu Bir Hediye: Mobee Nett Tablet 7 T1200

Tarihler: 16 Haziran 2011 Perşembe ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Mobee Nett

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2011 ~ Haz 19, 2011

Android 2.3 sürümünü kullanan ve kapasitif dokunmatik 7” ekrana sahip ilk tablet olan Mobee Nett Tablet 7” T1200, hızlı ve zevkli bir mobil iletişim sağlıyor.

Yeni Mobee Nett 7”, Babalar Günü’ne özel 444 TL yerine KDV dahil 399 TL’lik fiyatı ile kullanıcılara sunuluyor. Üstelik, ayaklı özel kılıf da tabletle birlikte hediye ediliyor.

Mobee’nin sürekli geliştirdiği Mobee Nett 7”, yeni eklenen özellikleri ile tablet pazarında ilklere imza atıyor. “Android 2.3 Ginger Bread” sürümünü kullanan ilk tablet olan Mobee Nett, 1.2 GHz işlemcisiyle en hızlı tablet olma özelliğine de sahip. Bu hızıyla tablet, tüm fonksiyonları rahatlıkla kullanmayı sağlamanın yanı sıra oyun oynamayı çok zevkli hale getiriyor. 3D ve video desteği sayesinde de 3D oyunlar oynanabiliyor. Mobee Nett Tablet 7” sahip olduğu özellikler ile teknolojiyi takip eden, oyun oynamayı seven babalar için ideal bir hediye…

Sadece 370 gram olan ultra-ince tablet, her yere götürülebiliyor. İşlevlerin son derece kolay bir şekilde kullanılabildiği, 7” ekranlı tablette e-postaları takip etmek, oyun oynamak, video izlemek, internetten banka işlemleri yapmak, gazete, e-kitap okumak, resimleri organize etmek, MP3 dinlemek hem daha pratik hem daha zevkli. İşlevleri, inceliği, hafifliği ile günlük yaşamın bir parçası haline gelen Mobee Nett Tablet 7” sayesinde babanız ister evde ister ofiste ister tatilde kısacası her yerde konforlu mobil iletişiminin keyfini yaşayacak…

Kapasitif dokunmatik ekrana sahip 7" boyutundaki ilk tablet olan cihaz, bu özelliği ile kaliteli, konforlu ve zevkli bir iletişim sağlıyor. G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanmaya imkan veriyor. Benzerlerinde olmayan Türkçe klavyesiyle bir adım öne çıkan Mobee Nett, 2.0 MP kamerasıyla da fark yaratıyor. HDMI çıkışı ile 1080P high-definition video çıkışı sayesinde de; dizi ve filmler televizyona aktarılabiliyor, dokümanlar projeksiyona aktarılıp toplantılarda kullanılabiliyor.

İşletim sistemi olarak Android 2.3 sürümünü kullanan tablet, 512 MB DDR RAM’e sahip bulunuyor. 1.2 GHz işlemci kullanan yeni Mobee Nett Tablet 7”, 4 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB’a kadar destekleyen mikro SD kart yuvası bulunduruyor. Mobee Nett 7” T1200 ile pek çok uygulama kurulu olarak kullanıcıya ulaşırken; Application Market’ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan da indirmek mümkün.

Özellikleriyle sektördeki en güçlü tablet olan yeni Mobee Nett Tablet 7", Babalar Günü’ne özel KDV dahil 399 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. Ayaklı özel kılıf da tabletle birlikte hediye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT