Babalar Sennheiser’ın Kablosuz HD Kulaklığıyla Özgürlüklerini İlan Ediyor

Alışveriş Alışveriş Babalar Sennheiser’ın Kablosuz HD Kulaklığıyla Özgürlüklerini İlan Ediyor

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Sennheiser

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Haz 19, 2011

Sennheiser, özgürlüğüne düşkün babalara iletişim ve hareket özgürlüğü sağlayan muhteşem bir teknolojik oyuncak öneriyor. HD kalitesindeki benzersiz ses kalitesi ile kulakların pasını silen DW Office kablosuz telefon kulaklığı, tüm masa telefonları ve internet telefonları ile kullanılabildiğinden babalara geniş bir iletişim seçeneği sunuyor. Hareket halindeyken tek tuşla bir hattan diğerine tüm çağrıları yanıtlamaya izin veren DW Office, babanıza çalıştığı şirkette ayrı bir prestij de sağlayacak.

Dünyanın lider kulaklık çözümleri üreticisi Sennheiser Communications, özgürlüğüne düşkün babalara iletişim ve hareket özgürlüğü sağlayan muhteşem bir teknolojik oyuncak öneriyor. HD kalitesindeki benzersiz ses kalitesi ile kulakların pasını silen DW Office kablosuz telefon kulaklığı, tüm masa telefonları ve internet telefonları ile kullanılabildiğinden babalara geniş bir iletişim seçeneği sunuyor. Hareket halindeyken tek tuşla bir hattan diğerine tüm çağrıları yanıtlamaya izin veren DW Office, babanıza çalıştığı şirkette ayrı bir prestij de sağlayacak.

“Sesinizi alamadım” cümlesi tarihe karışıyor

HD kalitesinde berrak ses sunan DW Office, ActiveGard teknolojisiyle kullanıcıları yüksek ses şoklarından koruyor. En konforlu kullanımı sunmak amacıyla özel olarak geliştirilen benzersiz premium tasarımı sayesinde, doğrudan kulağa takılabildiği gibi istenirse taçlı olarak da kullanılabiliyor. DW Office’in gürültü filtreleme (noise cancelling) teknolojisi istenmeyen tüm ortam seslerini keserek görüşme kalitesini maksimum seviyeye yükseltiliyor. Her konuşmayı son derece doğal ve rahat bir şekilde gerçekleştirebildiğiniz için yalnızca görüşmeye odaklanıyor ve işinizde daha üretken olabiliyorsunuz. Üstelik konuşmanız, “duyamadım”, “anlayamadım”, “lütfen tekrar eder misin” gibi ifadelerle bölünmek zorunda kalmıyor.

Daha doğal bir konuşma için genişbant ses teknolojisinden yararlanan DW Office, genişbant modunda 8 saat, darbant modunda ise 12 saat boyunca kesintisiz görüşme olanağı sunuyor ve 100 saatlik bekleme süresine (stand-by) sahip bulunuyor. Kulaklık %50 şarj seviyesine yalnızca 20 dakikada ulaşırken, %100 şarj için ise sadece 1 saat yetiyor. DW Office, standart bir ofis binasında 55 metre ve açık havada 180 metreye ulaşan geniş kapsama alanıyla dikkat çekiyor.

DW Office’in kullanıcı dostu arabirimi sayesinde tek bir dokunuşla mikrofonu kapatabildiğiniz gibi ses seviyesini de ihtiyacınıza göre kolayca ayarlayabiliyorsunuz. DW Office kulağa takılarak kullanıldığında 22 gram, taçlı olarak kullanıldığında ise yalnızca 50 gramlık ağırlığıyla kullanım rahatlığı sunuyor. DW Office yapılan görüşmeyi paylaşıma açma ve telekonferans yapabilme özelliğine de sahip bulunuyor.

Bircom güvencesiyle Türkiye pazarına sunulan tüm Sennheiser Communications ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi www.bircom.com adresinden ya da 0 212 319 97 00 numaralı telefon aracılığıyla alınabiliyor.
Babalar Günü

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT