Babama Topten Yakışır

Alışveriş Alışveriş Babama Topten Yakışır

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 18, 2006
BABAMA TOPTEN YAKIŞIR!..
MODERN ÇAĞIN DİNAMİK BABALARI HEDİYESİNİ SEÇTİ : TOPTEN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ.. GÖZLERE ÜST SEVİYEDE KORUMA SAĞLAYAN, KALİTELİ VE SEÇKİN TOPTEN GÖZLÜK SEÇEREK BABANIZA SAĞLIK HEDİYE EDİN..

Güneş gözlüğünün genç markası TOPTEN, her yüze ve her zevke hitap eden modeller sunuyor. Yeni koleksiyonunu hazırlarken kaliteyi geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen marka, genç çizgisiyle yeni çağın modern babaları için çeşit çeşit seçenek sunuyor.

TOPTEN; giyim tarzını tamamlayan en önemli aksesuarlardan güneş gözlüğünde seçkin bir markanın yaratıcı tasarımlarını sunuyor. Sezonun trendleri arasında yer alan kemik gözlükler, babalar günü için TOPTEN koleksiyonunda önerilenler arasında yer alıyor. Klasik tarzını koruyan babalara metal çerçeveli modeller sunan marka, genç babalar için dinamik kişiliğini ön plana çıkaracak sportif gözlük modellerini görmenizi tavsiye ediyor.

Polarize cam teknolojisi ile üretilen ve dünya modasını gözlere taşıyan TOPTEN, babanızın gözlerini koruyacak en sağlıklı gözlükleri hazırlıyor. Bu kez babanıza, kaliteli camları, hafif materyallerle oluşturulan çerçeveleri ve tasarım ayrıcalığı ile TOPTEN güneş gözlüğü hediye edin..
www.eksenoptik.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT