Babamla Tek Ortak Noktam: Cacharel

Alışveriş Alışveriş Babamla Tek Ortak Noktam: Cacharel

Tarihler: 15 Haziran 2006 Perşembe ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Cacharel Mağazaları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 15, 2006 ~ Haz 18, 2006
BABAMLA TEK ORTAK NOKTAM : CACHAREL..
EN ÖZEL PAYLAŞIM İÇİN CACHAREL KOLEKSİYONUNDAN SEÇECEĞİNİZ BİR HEDİYE BABANIZLA BU YIL “ORTAK NOKTANIZ” OLSUN.. 01 -19 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA CACHAREL’DEN YAPACAĞINIZ ALIŞVERİŞLERDE 2. ÜRÜN %40 İNDİRİMLİ OLACAK. SEÇKİN VE KALİTELİ CACHAREL KOLEKSİYONUNDAN BABANIZ VE KENDİNİZ İÇİN İSTER GÖMLEK-KRAVAT, TRİKO ŞIKLIĞI, İSTER CÜZDAN, KEMER, ÇANTA,KOL DÜĞMESİ, AYAKKABI SEÇİN..

Cacharel, kullandığı lüx kumaşlar, kaliteli dikim çizgisi ve geniş renk skalasıyla seçkin bir hediye seçeneği oluşturuyor. Koleksiyonunda 4 farklı tarzı buluşturan Cacharel, Babanıza “TARZINIZI” hediye etmenizi öneriyor. 01 – 19 Haziran tarihleri arasında kendiniz ve babanız için Cacharel koleksiyonundan seçeceğiniz 2. ürün %40 indirimli olacak. Cacharel’in size hediyesi olan %40 avantajı düşük fiyatlı ürüne uygulanacak. “Babam, Cici Babam, Büyükbabam, Kayınbabam, Manevi Babam için Cacharel” sloganıyla hazırlanan kampanya, hediye bütçeniz için iyi bir fırsat sunuyor. Klasik giyinen ama ruhunu özgür bırakanlar, sportif tarzı seçen ama şıklığından ödün vermeyenler, çeşitliliği birleştirerek özgün bir tarzı seçenler ve klasik-spor dengesini korumak isteyen Babalar ve Oğulları 2006 yazında Cacharel koleksiyonunda buluşuyorlar.

Sezonun püf noktalarını yansıtan Cacharel koleksiyonunda, doğallığı ve çekiciliği modern zamanlara uyarlayan canlı renkler, rahat modeller, gece ve gündüz kullanılabilecek uyumlu kombinler dikkat çekiyor. Dünyada erkek giyim modasını yaratan markalardan Cacharel, zengin kravat ve gömlek koleksiyonu, triko, t-shirt, kemer, ayakkabı, cüzdan, çanta v.b. aksesuarları ile şık bir görünümü rahat seçeneklerle harmanlıyor. Cacharel koleksiyonunu görmeden “Babanız için hediye seçmeyin”..
www.aydinli.com.tr
FİYAT ARALIĞI :
Takım Elbise : 549 YTL – 1100 YTL
Gömlek : 79 YTL – 199 YTL
Kravat : 79 YTL
Ayakkabı : 235 YTL
Triko : 129 YTL – 179 YTL
Kemer : 79 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT