Babanız, Sağlıklı ve Uzun Yaşamanın Sırrını Power Plate ile Keşfetsin!

Alışveriş Alışveriş Babanız, Sağlıklı ve Uzun Yaşamanın Sırrını Power Plate ile Keşfetsin!

Tarihler: 08 Haziran 2008 Pazar ~ 15 Haziran 2008 Pazar

Firma: Power Plate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2008 ~ Haz 15, 2008
Babanız, Sağlıklı ve Uzun Yaşamanın Sırrını Power Plate ile Keşfetsin!
“Babalar Günü”nde, babanıza hediye edeceğiniz Power Plate seansları ile ona sağlıklı bir yaşamın kapılarını açabilirsiniz. Haftada 3 gün ve sadece 10 dakika süren çalışmayla, babanız kendisini sağlıklı, güçlü ve zinde hissedecek.
Babanız yoğun iş hayatı nedeniyle spora yeterince zaman ayıramıyorsa, kendini yorgun ve güçsüz hissediyorsa, Power Plate’in kısa sürede sonuç veren seansları, vücudunun forma kavuşmasını sağlayacak. Öğle tatillerinde dahi kendisine en yakın Power Plate Studio veya bir spor merkezine giderek, sadece 10 dakikalık bir çalışma ile vücudu, minimum zamanda maksimum yarar görecek.

Sağladığı faydalar ile vücudun yaşlanma etkisini de geciktiren Power Plate, uyguladığı kısa süreli vibrasyonla, vücuttaki tüm kasların derinlemesine çalışmasını sağlayarak eklem sakatlıkları riskini minimuma indiriyor. Ayrıca sırt ve bel ağrısını, zihinsel ve bedensel stres ile vücutta var olan selüliti azaltıyor.

Power Plate Studio’lar, Türkiye’nin önde gelen spor-estetik-güzellik merkezleri, medikal-fizik tedavi merkezleri, wellness-SPA’lar ile otel ve tatil köylerinde kullanıcıların hizmetine sunulan Power Plate, son teknoloji ürünü özel modelleriyle kullanıcılara evlerinde çalışabilme imkânı da sunuyor.

Hollywood Erkekleri Power Plate Kullanıyor…
Don Johnson, Clint Eastwood ve Sting gibi Hollywood yıldızları ve spor dünyası tarafından özellikle tercih edilen Power Plate zaman harcamadan, terlemeden, hatta yorulmadan fit bir vücuda kavuşabilmeyi sağlıyor. Sting, turneleri sırasında uzun yolculuklara dayanabilmek ve gece performanslarında zinde olabilmek için Power Plate kullandığını belirtiyor Clint Eastwood ise golf sahalarında başarılı olabilmek için önce vücudunun hazır ve esnek olması gerektiğine inanıyor. Yeşil sahaya çıkmadan önce hızlı ve etkili bir çalışma için Power Plate’i tercih ettiğini vurguluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT