Babasını Sevenler LC Waikiki’ye…

Alışveriş Alışveriş Babasını Sevenler LC Waikiki’ye…

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011

LC Waikiki’den Babalar Günü’ne özel; 60 TL ve üzeri alışverişe şapka hediye

LC Waikiki, Babalar Günü için özel olarak hazırladığı “Babalar Günü” koleksiyonuyla babaların gönlünü fethedecek. LC Waikiki, babasına hediye alıp onu sevindirmek ve babasıyla aynı giyinip ona sürpriz yapmak isteyenleri mağazalarına bekliyor. Ayrıca, tüm LC Waikiki’lerde 11-19 Haziran tarihleri arasında 60 TL ve üzeri alışverişe şapka hediye.

Dünyanın en iyi babası için…

LC Waikiki’nin Babalar Günü’ne özel koleksiyonunda yer alan Babam ve Ben, This Shirt is Property of The best Dad in The World, Baba ve Oğlu ile çizgi roman karikatürlü tişörtler, babasına sevgisini hem hediyesiyle hem de hediyesindeki mesajıyla vermek isteyenleri hediye arama derdinden kurtarıyor.

Babalar çocuklarıyla bir örnek…

LC Waikiki’nin “Babalar Günü” koleksiyonunda, babalar 3-9 yaş arasındaki çocuklarıyla aynı kıyafeti giyebiliyor. LC Waikiki 0-10 yaş kız bebek ve kız çocukları için 2 farklı grafiği olan tişört olanağı sunuyor. Üzerinde Happy Father’s Day ve Always Together yazan tişörtler günün anlamını ifade ediyor. 0-12 yaş aralığı erkek çocuklarına büyük erkeklerden bağımsız olarak hazırlanan “Canım Babam ve Ben, Süper Babam” gibi baskılar bulunan tişörtlerle de erkek çocuklar babasına hayranlığını yansıtıyor.

“Babalar Gününüz Kutlu Olsun” hediye kartıyla alabileceğiniz polo yaka tişörtlerle de hediye alternatifi sunan LC Waikiki’yle babanızın tarzına uygun hediyeyi seçmekte sıkıntı yaşmayacaksınız.

Southblue’dan babalara özel…

LC Waikiki’nin alt markası Southblue, kutusuyla şık bir hediye alternatifi oluşturan kısa kollu gömlekleri ve çizgili polo yaka tişörtleriyle şıklığından ve rahatlığından ödün vermek istemeyen babalara özel hediye alternatifi oluşturuyor.

Babalar Günü’ne özel kampanya…

LC Waikiki mağazalarında, Babalar Günü’ne özel, 11-19 Haziran 2011 tarihleri arasında; kadın, erkek ve çocuk reyonlarından yapacağınız 60 TL ve üzeri alışverişlerde LCWaikiki logolu şapka hediye...
www.lcwaikiki.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT