Babor`un Yeni Selülit Savaşçıları

Alışveriş Alışveriş Babor`un Yeni Selülit Savaşçıları

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2008 Cumartesi

Firma: Babor

Telefon: (0212) 288 15 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 10, 2008
BABOR‘UN YENİ SELÜLİT SAVAŞÇILARI
SELÜLİTE KARŞI YEPYENİ GÜÇLÜ İKİLİ

Bazılarımız aynanın karşısına geçerek uzun uzun “neden böyle bir kaderim var?, nasıl kurtulacağım bu selülitten?” diye düşünür. Vücut şekliniz ister zayıf, ister şişman olsun, selülit bazen kaçınılmaz oluyor. Ama umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. Artık selülit sorun olmaktan çıktı. Selülit Tedavisinde Babor` da Yepyeni Güçlü Savaşçılar Var. BABOR, bayanların korkulu rüyası portakal kabuğu görünümündeki selülitlere karşı 2 yeni güçlü ürün geliştirdi.
BABOR STOP CELLULITE DAY ACTIVATOR
BABOR STOP CELLULITE NIGHT REPAIR
Babor yeni selülit savaşçılarının içerdiği maddeler yağ hücrelerinin gün boyunca kırılmasını ve gece mışıl mışıl uyurken hücrelerin onarılarak yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor.

GÜN BOYUNCA YAĞLARI KIRIYOR
STOP CELLULITE DAY ACTIVATOR’ ü deneyin ve güne kurtulacağınız selülitleri düşünerek heyecanla başlayın. İçeriğinde bulunan mentol, glausin, sarı haşhaş alkaloidi ile gün boyunca hücrelerdeki yağların parçalanmasını hızlandırmaya, yeni yağ depolarının oluşmasını önlenmesine ve genişleyen yağ hücrelerini normal hacimli hücrelere dönüşmesine yardımcı olur.

GECE UYURKEN HÜCRELERİNİZİ ONARIYOR VE SIKILAŞIYORSUNUZ
Gece devreye giren STOP CELLULITE NIGHT REPAIR’in içindeki maddeler siz mışıl mışıl uyurken hücreleriniz onarılarak yeniden yapılanıyor. Bağlayıcı doku içerisinde zarar görmüş kolojen liflerini yeniden yapılandırır. İçeriğinde bulunan haşhaş alkaloidi ve glaucin yeni yağ hücrelerinin oluşumunu önlemeye yardımcı olur ve Glausin hücrelerdeki kalsiyum içeriğini uyarırken aynı zamanda dengeler. Vücuttaki su tutulumunu azaltır ve mevcut yağ dokularının sıkılaşmasını sağlar. Tüm bu gözle görülür sonuçlar selülite karşı verilen savaşın etkisini ikiye katlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT