Baby Star, 48 saatte sorularınıza yanıt veriyor!

Alışveriş Alışveriş Baby Star, 48 saatte sorularınıza yanıt veriyor!

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 24 Ekim 2007 Çarşamba

Firma: Baby Star

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 24, 2007
Baby Star, 48 saatte sorularınıza yanıt veriyor!

Ülker kalite ve güvencesiyle Eylül ayında piyasaya sunulan Türkiye’nin en hızlı emici bebek bezi Baby Star, web sayfası aracılığı ile anne babalara destek oluyor.

Yeni nesilleri birlikte büyütme vaadiyle anne ve babalara çocuk gelişimi konusunda destek olmak, sorularına yanıt bulabilecekleri, birbirleri ile fikir alışverişinde bulunacakları bir ortam ve kaynak oluşturmayı amaçlayan Baby Star, yeni web sayfası ile bir ilke imza atıyor. Konusunda uzman yaklaşık 20 doktorun hazırladığı bilgilerden oluşan web sitesinde en büyük ilgiyi gören ‘Uzmanına Sorun’ köşesine gelen sorular 48 saat içinde yanıtlanıyor. ‘Hamilelik dönemi’, ‘Bebek gelişimi & sağlığı’ ve ‘Bebek ile birlikte yeni hayat’ temel bölümlerinden oluşan sitede, Türkiye’de ilk kez, içerikler her ay 10 yeni konu ile güncelleniyor.

Hamilelik dönemi sayfalarında hafta hafta gebelik gelişimi bilgileri, bebek isimleri, doğum alışverişi, doğum tarihi hesaplaması gibi anne adaylarının hayatını kolaylaştıran çözümler sunuluyor. Bebek gelişimi bölümünde ise 0-2 yaş dönemi fiziksel, duygusal gelişimler, beslenme, giyinme, uyku, temel aşılar gibi konular işleniyor. Bebek ile yeni hayat sayfasında da bebekli annelere hamilelikten sonra hayat ve aile konularında destek bilgiler ve doğum sonrası kilo verme önerilere yer veriliyor.

Anneler, ayrıca www.babystar.com.tr ‘de bebekleri hakkında birbirleriyle deneyimlerini paylaşabilecekleri bebek–forum’da buluşacak ve kampanyalar hakkında bilgilendirilecek. İlk olarak üye olan her bebeğin web sitesinin hazırlanacağı bu sitede; bebeklerin bilgi ve resimleri yer alacak, dileyenler mesaj bırakabilecek.

Bir aydır yeni nesilleri birlikte büyütme vaadini yerine getirmek amacıyla annelerin hayatını kolaylaştıran www.babystar.com.tr sitesi bu kısa sürede toplam 11.900 üyeye ulaşarak 0-3 yaş arasında bebeği olan her annenin tercihi olmayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT