Bahaneyi Bırakın Spor Yapın!

Alışveriş Alışveriş Bahaneyi Bırakın Spor Yapın!

Tarihler: 09 Mart 2009 Pazartesi ~ 12 Mart 2009 Perşembe

Firma: Life Gym

Adres: Deposite AVM arkası İkitelli / İstanbul İkitelli İstanbul

Telefon: 0 212 671 19 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2009 ~ Mar 12, 2009
İstanbul airport vadisinin tam teşekküllü tek spor merkezi olan Life Gym, alanında uzman eğitmenleri, son teknolojiye sahip fitness ekipmanlarıyla forma girmek, kondisyonunu arttırmak, eğlenmek, kaslarını güçlendirmek, sağlıklı yaşamak amacı ne olursa olsun, spor yapmak isteyen herkese bir çok seçenek sunuyor. Life Gym, bir spor merkezinin çok ötesinde, atmosferi, kalitesi ve hijyenik ortamı ile beklentileri aşan bir “ SAĞLIK KLÜBÜ” olarak İstanbulluların yoğun ve stresli bir kent yaşamında derin bir nefes almalarına olanak sağlıyor.

4 bin 500 metrekarelik iki katlı alanda hizmet veren Life Gym’in birinci katında fitness ve cardio bölümü, grup dersleri için tasarlanmış iki adet stüdyo, yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, cafe&snack bar ve çok amaçlı tenis kortu bulunuyor. Son teknoloji fitness ekipmanlarıyla hazırlanan salonda, ‘istasyon’ ve ‘ileri derece’ çalışma alanı olmak üzere iki farklı bölüm var. Tüm cardio alanında dizayn ödüllü modern fitness cihazları LCD TV`li modelleri bulunuyor. Böylece Life Gym üyeleri koşu bandında, bisiklette veya Cross-Trainer cihazında spor yaparken en sevdikleri programları kendilerine ait kişisel ekranda izleyebiliyorlar. Üstelik cardio cihazlarını kullanmak için sıra beklemiyorsunuz…

İkinci katta ise bayanlara ve baylara ayrı ayrı hizmet veren iki adet SPA kompleksi ve çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz çocuk oyun alanı mevcut. SPA kompleksinde bulunan masaj odaları, sauna, Fin hamamı, Türk hamamı ve güzellik merkezi ile Life Gym üyelerine bir spor merkezinden çok daha fazlasını sunuyor.

Eğer daha önce hiç spor yapmamışsanız ve belli bir disiplin içerisinde spor yapmak istiyorsanız “Personal Training” denilen kişiye özel programlardan yararlanabilirsiniz. Bu programlar hazırlanırken bütün yağ, kas ölçümlerinize bakılıyor. Spor danışmanınız ilk günden itibaren her adımda sizinle birlikte hareketleri doğru yapmanız konusunda sürekli yanınızda oluyor.

Life Gym’de stüdyo derslerinde o kadar çok çeşit var ki seçmekte zorlanabilirsiniz. Yoga, pilates, step latino, dans, fat-burn, essflex, tae-bo ve spinning Life Gym’de sunulan stüdyo derslerinden sadece bir kaçı… Life Gym’de spor yalnızca salonla sınırlı değil. Hafta sonları özel eğitmenler eşliğinde trekking, squba, rafting, paintball gibi outdoor aktiviteleri ile üyelerine eğlence ve sporu bir arada sunuyor.

Life Gym hafta içi 06.30 – 23.00, hafta sonu ise 8.00 -22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Böylelikle LifeGym`de dilerseniz işe gitmeden, dilerseniz iş çıkışı spor yapma imkanına sahipsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT