Baharı Columbia Ürünleri ile Karşılayın

Alışveriş Alışveriş Baharı Columbia Ürünleri ile Karşılayın

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 04 Nisan 2008 Cuma

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 4, 2008
Baharı Columbia Ürünleri ile Karşılayın
Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia, yeni sezon koleksiyonunda teknoloji ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Bu sezon fonksiyonelliği ile göz dolduran koleksiyon, outdoor aktivitelerinde güneşin zararlı etkilerinden koruyan ve ısı değişimlerinden etkilenmeyi önleyen Omnishade teknolojisine sahip ürünler sunuyor. Outdoor’da daha rahat hareket etmeyi sağlayacak teknik ürünlerin yanı sıra kolay temizlenebilen kumaşlar da kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu özellikler hem kıyafetlerde hem de ayakkabılarda yer alıyor. Koleksiyonda ayrıca Techlite özelliğine sahip ayakkabılar darbe emici özelliği ile ön plana çıkarken, hafifliği ve dayanıklılığı ile de tercih ediliyor.

Her sezonda olduğu gibi bu sezon da çizgilerindeki sadeliğe önem veren Columbia, fishing ve sailing gruplarını da koleksiyonuna ekleyerek ürün gamını genişletiyor. Erkek koleksiyonunda, seyahat sırasında kullanım kolaylığı sağlayan buruşmayan kumaşlardan yapılmış ürünler, fonksiyonel cep detayları ile ilgi görüyor. Kadın koleksiyonunda rahat detaylar, hafif kumaşlar baharı müjdelerken, çanta ve aksesuarlarda sportif çizgiler ön plana çıkıyor. Canlı renklerin ön planda tutulduğu koleksiyonda yer alan Omnishade teknolojili ürünler bu sezon sportif bayanların bir numaralı tercihi olacak.

Tüm koleksiyonda yüzde 50 dönüşümlü polyester kullanan marka, çevreye verdiği önemi bir kere daha vurguluyor. Rahat giyimden hoşlananlar bu sezonda da Columbia’da aradığını bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT