Baharın Çoşkusu, Fabrika 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonuyla Gardırobunuza Geliyor!

Alışveriş Alışveriş Baharın Çoşkusu, Fabrika 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonuyla Gardırobunuza Geliyor!

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Fabrika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 7, 2011

Fabrika’nın enerjik tasarımlarla dolu 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, baharın tüm renklerini gardırobunuza taşıyor. Fabrika kadını ve erkeği kış mevsiminin soğuk havasından çıkıp doğanın enerjisi ile yenilenmeye hazırlanıyor...

Hayatı ve dinamizmi seven kadın ve erkeğin markası Fabrika, baharın enerjisini Banu Bornovalı ve Kudret Saka tarafından tasarlanan koleksiyonlarla gardıroplara taşıyor. Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, yine gözleri üzerine çekmeyi hedefliyor.

Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tasarımcılarından Banu Bornovalı’nın hazırladığı koleksiyonda, İngiliz stili ve döpiyesler öne çıkarken, bahar çiçekleri ve payetlerle süslenmiş military teması sezona damgasını vuruyor.

Beli lastikli, giyimi rahat kıyafetlerin cupra kumaşı ile yeni bir boyut kazandığı modellerse günlük giyimin tarzını, şıklık ve rahatlıkla kombine ederek değiştirmeyi hedefliyor. Ayrıca payet ve metalik efektli dokuların; cupra kumaş elbiseler, trikolar ve penyelerdeki ağırlığı dikkat çekiyor.

Enerji dolu bir gardıropta, iç açacak deri patch’li, perfore-deri karışımlı ve kontrast renklerin uyum içinde kullanıldığı kloş etekli yakasız elbiseler Fabrika’nın 2011 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında yer almaya hazırlanıyor.

80’li yıllardan esinlenen çift renkli penye astarlı yakasız ceketler, vual bol yakasız gömlekler, havuç pantolonlar, siyah-beyaz grafiksel kontrast trikolar, denim görünümlü ve cupra kumaş tulumlar çiçek açan Fabrika kadınlarını yaratıyor.

Lacivert ve beyazın hakim olduğu, ince çelik örgüden apoletli elbise ve trikolarla “Marine grubu”; hayvan deseni baskılı penye, cupra kumaş pantolon ve ceketleriyle de “Safari grubu” Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz sezonunun öne çıkan tasarımları arasında yer alıyor.

Puantiye, ekose ve kırık çizgi etkisindeki geometrik desenler her ne kadar günlük giyimde kullanılsa da bu sezon abiyede de kendini gösteriyor. Ayrıca gece hayatının vazgeçilmezi payetli ve taşlı elbiseler günün her saatine uyum sağlayacak şekilde tasarlandığından günlük ve gece giyiminin dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor.

Siyahın, lila ve sarıyla, turuncunun, bej ve kahveyle, grinin ise uçuk yeşil ve pembe kombinleriyle ön planda olduğu Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz tasarımlarında, beyaz ve mavi, haki ve turkuaz ile fuşya ve lacivert renkleri de yer alıyor.

Kudret Saka imzası taşıyan Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda; tüm sınırları zorlayan şehir hayatında yaz fırtınası estirecek çağdaş ve dinamik detaylarla güçlendirilmiş parçalar öne çıkıyor. Rahat kesimlerin şık siluetler eşliğinde sokağa çıktığı Fabrika İlkbahar-Yaz erkek koleksiyonunda, şık, spor, konfor ve rahatlık ilk göze çarpan tarzlar olarak dikkat çekiyor. Farklı dokuların ve kumaşların birlikte kullanımından doğan uyumu ise koleksiyonun her bir parçasında kendini gösteriyor.

Baharın renklerini taşıyan Fabrika’nın yeni sezon erkek koleksiyonda; beyaz, lacivert, haki, bej, askeri yeşil, toprak renkleri, indigo rengi ve kırmızı tonları ile zenginleşen renk paletinin her tonunu yakalamak mümkün.

Beyaz ve uçuk pastel takım elbise tasarımlarının dikkat çektiği Kudret Saka imzalı koleksiyonda, rahat ve fit görünümlü takım elbiseler sezona damgasını vuruyor. İnce koton takımları tamamlayan trençkotlar, jean görünümlü gömlekler, tek düğme kruvaze ceketler, casual kesim pantolonlar, ringel polo yaka t-shirtler hem hafta içi, hem de hafta sonu günün her saatinde rahatlıktan ödün vermeyen tasarımlar sunuyor. Koleksiyonda, detaylarda klasik kodlarla yorumlanmış haki grupları - güçlü saks mavi ile kombinlenerek neşeli ve enerjik bir yazı müjdeliyor. Kaliteden taviz vermeyen Fabrika 2011 İlkbahar-Yaz sezonunda baskılı t-shirtler, Marine temalı ceketler ve bu ceketlerle kombinlenen beyaz-lacivert çizgili t-shirtler şehirde adeta sahil kasabası havası estiriyor.

Özel günlere özel tasarımlar sunan Fabrika Nite Koleksiyonu’nda abiye elbiseler, yelekler, smokinler, smokin gömlekleri, tek ceketler ve aksesuarlar yer alıyor. Beyaz ipek ve saten kumaşların ön planda olduğu 2011 İlkbahar-Yaz Nite tasarımları baharı karşılıyor.

Banu Bornovalı ve Kudret Saka imzalı koleksiyonları ile geçtiğimiz sezona damgasını vuran Fabrika, bu sezonda da sunduğu yeni koleksiyonlarla kalitenin ve farkın adresi olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT