Bahçe 2006 Fuarı’nda İCA rüzgarı esti

Alışveriş Alışveriş Bahçe 2006 Fuarı’nda İCA rüzgarı esti

Tarihler: 18 Nisan 2006 Salı ~ 23 Nisan 2006 Pazar

Firma: İCA Home&Garden

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2006 ~ Nis 23, 2006
İCA Home&Garden en yeni ve en seçkin ürünlerini Bahçe 2006’da sergiledi
Bahçe 2006 Fuarı’nda İCA rüzgarı esti
Bahçe mobilyalarında kalite ve şıklığın adresi İCA Home&Garden, en yeni ürünleriyle Bahçe 2006’da bahçeseverlerle buluştu. İCA Home&Garden standında tikağacı ve sentetik örgünün birlikte kullanıldığı bahçe mobilyaları büyük ilgi gördü.

Bahçe mobilyaları ve aksesuarları sektörünün öncü ismi İCA Home&Garden’ın en yeni ve en şık bahçe mobilyalarını 10. İstanbul Bahçe Fuarı’nda sergiledi. Fuar süresince ziyaretçilerin İCA Home&Garden standına yoğun ilgisi vardı. İCA Home&Garden’ın standında en çok ilgi gören ürünler ise Gloster firmasının ürettiği sentetik örgüden yapılan Sushi ve Genava oturma grupları idi. İCA’nın Weber barbeküleri ve Nardi markalı bahçe mobilyaları ise, Hall 2’deki standlarında tüketicilerin dikkatini çekti.

“Bu yaz ‘İCA Yazı’ olacak” sloganıyla fuara katılan İCA Home&Garden, 310 metrekarelik standında Kenzo’nun floral desenli ve neşe dolu plaj havlularından yatak takımlarına, Gloster, Sunwood, Orchard’s masa takımlarından dünyanın en ergonomik oturma gruplarına kadar en kaliteli ürünlerini Bahçe 2006’da tüketiciyle buluşturdu.

İCA Home&Garden’ın, Bahçe 2006’da bahçe meraklılarının beğenisine sunduğu en çarpıcı ürünlerinden biri dünyaca ünlü İngiliz markası Gloster’ın Geneva Oturma Grubu’ydu. Geneva, evinde modern esintiler arayanlara mükemmel alternatifler sunuyor. Oturma grubunun üretiminde kullanılan paslanmaz çelik, tikağacı ve sentetik elyafın farklı karakterlerinin mükemmel birleşimi, modern ve sıcak bir dizayna hayat veriyor.

Estetik bakış, kaliteli ürün ve müşteri odaklı servis anlayışıyla hizmette farklılık sunan İCA Home&Garden, bahçe mobilyaları sektörümüzde öncü bir konuma sahip bulunuyor. Her zevke ve her amaca uygun yepyeni ürünler ile cıvıl cıvıl bir “İCA Yazı” sizleri bekliyor. İCA Home&Garden’ın satışa sunduğu ürünler hakkında detaylı bilgi almak için www.ica.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT