Baktığı Her Yerde Aşkı Görenler İstanbul Cevahir`de Buluşuyor!

Alışveriş Alışveriş Baktığı Her Yerde Aşkı Görenler İstanbul Cevahir`de Buluşuyor!

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi

Adres: Şişli İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
BAKTIĞI HER YERDE AŞKI GÖRENLER İSTANBUL CEVAHİR’DE BULUŞUYOR!
İstanbul Cevahir’de sıra dışı bir Sevgililer Günü…
İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, son zamanların en yeni teknolojisini kullanarak interaktif Sevgiler Günü etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Hem sevimli, hem amatör hem de çok eğlenceli bir fotoğraf yarışması…
01–14 Şubat tarihleri arasında İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ni ziyaret eden; dijital fotoğraf makinesi ya da cep telefonunda kamerası ve bluetooth sistemi olan herkes bu fotoğraf yarışmasına katılabilecek. Katılımcılar anında hediyeler kazanma şansına sahip olurken sevgi fotoğraflarını alışveriş merkezinin içerisine konumlandırılmış dev ekrandan izleyebilecekler.

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Türkiye’de bir alışveriş merkezinde ilk kez kullanılacak bu teknolojiye ev sahipliği yapacak. Bluetooth cihazları ile donatılacak alışveriş merkezinde, yarışmaya katılıp fotoğraflarını sisteme yüklemek isteyen katılımcılarla bu teknoloji sayesinde iletişim kurulacak.

Sisteme yüklenen fotoğraflar Alem FM’in aşk şarkıları eşliğinde alışveriş merkezi içerisindeki dev ekranda gösterilecek.
Etkinlik süresince İstanbul Cevahir’in çeşitli köşelerine yerleştirilen bluetooth vericiler zaman zaman tarama yaparak, alışveriş merkezini ziyaret edenlere tamamen rastlantısal olarak şifreler yollayacak ve bu sayede sürpriz hediyeler dağıtılacak.
89.2 Alem FM’in canlı yayınlarıyla destekleyeceği fotoğraf yarışması 14 Şubat akşamı sona erecek.
Sisteme yüklenen binlerce fotoğraf arasından profesyonel jüri üyelerinin seçeceği aşk fotoğrafları; 21 Şubat günü İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak.
Yarışmada ilk üçe girenlere Samsung s750, 7.2 megapixel dijital fotoğraf makinesinin hediye edileceği törende ayrıca ilk ona girmeye hak kazananlara da çeşitli hediyeler verilecek.

Sponsorluğunu Teknosa ve Alem FM’in yaptığı etkinlik; interaktif halkla ilişkiler kavramının az rastlanır örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT