Balerin Rüyası Polaris`te!

Alışveriş Alışveriş Balerin Rüyası Polaris`te!

Tarihler: 28 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 04 Eylül 2006 Pazartesi

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2006 ~ Eyl 4, 2006
BALERİN RÜYASI ...

Pek çok kadının çocukluğundan beri süren balerin olma düşünü Polaris, 2006 koleksiyon’un da hazırladığı babetler ile hayata geçiriyor. Polaris’in gençler için hazırladığı rengarenk babetler sezonun en popüler ayakkabısı.

Koleksiyonunda gençlerin enerjisini yansıtan canlı renkleri kullanan Polaris’in 2006 Yaz koleksiyonuna babetler damgasını vuruyor. Polaris’in genç koleksiyonu, günümüz gençliğinin tarzına hitap eden tasarımları, enerjik çizgileri ve rahat modelleri ile dikkat çekiyor. Bu yazın modası çiçekler ile bezenmiş süslü babetler hem şık , hem de rahat.

Özgürlük ve rahatlığın simgesi babetler bu yılda gençlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Polaris’in genç koleksiyonunda ana temayı renklerin sınır tanımazlığı oluşturuyor. Kırmızı, pembe, mavi, yeşil ve beyaz babetleri renkli baskılar süslüyor. Yumuşak deri kullanılan modeller FLEXALL hareket sağlıyor. Bu yaz Polaris’in en çılgın babetlerini aynı renk ve tasarımlarda çılgın Polaris çantalar tamamlıyor. İçi ve dışı desenli babetler ise göz alıcı..

www.polaris.gen.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT