Balıkseverler Müjde! Evde Balık Zamanı Geldi!

Alışveriş Alışveriş Balıkseverler Müjde! Evde Balık Zamanı Geldi!

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 24 Ekim 2007 Çarşamba

Firma: Arfish

Telefon: 444 0 573

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 24, 2007
BALIKSEVERLER MÜJDE! “EVDE BALIK KEYFİ” ZAMANI GELDİ…
Ramazan’da tadını özlediğimiz balık, sağlıklı ve her keseye uygun fiyatı ile artık sofraların baş tacı olmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk BALIK MARKET konseptini geliştiren ve ilk mağazasını Suadiye’de açan ARFISH Balık Marketleri, pişirmeye hazır halde teslim edilen lezzetli ve günlük taze balıkları ile kullanım kolaylığı sunuyor.

Ramazanın bitmesiyle hem her keseye uygun fiyatı hem de lezzetiyle sofraların baş tacı olmaya hazırlanan deniz ürünlerinin evde pişirilmesi artık o kadar zor değil. Türkiye’nin ilk BALIK MARKET kavramını geliştiren ve ilk mağazasını 2 Haziran’da Suadiye’de, ikinci şubesini de Acıbadem’de açan ARFISH Balık Marketleri, “En Lezzetli Balığı Siz Pişirirsiniz” sloganıyla sipariş ettiğiniz ürünleri, temizlenmiş ve pişirmeye hazır halde kapınıza kadar teslim ediyor. Deniz ürünlerini soğuk zincir kırılmadan tedarik noktalarından şubelerine getiren ARFISH, ürünlerini müşteriye temizlenmiş ve temiz suyla yıkanmış olarak servis ediyor.

Balık severler, istedikleri deniz mahsullerini şubelere gidip kendileri seçebiliyor ya da 444 0 573 no’lu telefondan ve www.arfish.com.tr isimli internet sitesinden sipariş edebiliyorlar. Hijyene önem veren ARFISH’te müşteriler www.arfish.com.tr adresinden marketi canlı olarak izliyor ve balık reyonlarını inceleyebiliyor. Şimdilik İstanbul Anadolu Yakasına hizmet veren ARFISH, çağrı merkezi ve internet sitesi aracılığıyla balığınızı evinize kadar ücretsiz ulaştırıyor. Ayrıca ARFISH ürünlerine, www.yemeksepeti.com’dan ulaşılabiliyor. Size de sadece sipariş etmek kalıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT