Bang - Olufsen’den 3D Tv’de Yeni Bir Boyut; Beovision 4-85

Alışveriş Alışveriş Bang - Olufsen’den 3D Tv’de Yeni Bir Boyut; Beovision 4-85

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Bang and Olufsen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri markası olarak kabul edilen Bang & Olufsen’in 3D özelliğine sahip ilk Full HD televizyonu Beovision 4-85 artık Türkiye’de. 85 inç dev plazma ekranı ile piyasadaki en büyük 3D televizyonlardan biri olan BeoVision 4-85, bir plazmadan alınabilecek en iyi görüntü performansını yüksek teknoloji ile bir arada sunuyor.

Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen’in dünya çapında merakla beklenen 3D özelliğine sahip ilk Full HD televizyonu BeoVision 4-85 artık Türkiye’de. Bang & Olufsen’in 3D teknolojisine sahip ilk Full HD televizyon konsepti olan BeoVision 4-85, nesnelerin gerçek renklere ve pürüzsüz hareketlere sahip olmasını sağlayan Full HD özelliğinin yanı sıra, yıpranmanın etkilerine karşı koyan otomatik renk dengeleme özelliği sayesinde yıllar geçse de sıradışı bir görüntü kalitesi sağlıyor.

Günün her saatinde, tüm ışık koşulları altında yansıma sorununu ortadan kaldıran BeoVision 4-85, aktif shutter gözlükleri ile daha önce hiç yaşanmamış bir 3D deneyimini yaşatıyor. Akustik lens teknolojisine sahip BeoLab 10 hoparlörü sayesinde mükemmel bir ses kalitesi sunan BeoVision 4-85, bulunduğu ortamın her köşesine sesin eşit şekilde dağılmasını sağlayarak eşsiz bir sinema keyfi yaşatıyor.

Zarif hatlara sahip dev bir teknolji
Bang & Olufsen BeoVision 4 ailesinin 85 inç büyüklüğündeki yeni üyesi BeoVision 4-85, birinci sınıf alüminyum çerçevesiyle etkileyici tasarımını ortaya koyarken ekranı hareket etmeye başladığında ise sürükleyici bir hal alıyor. Motorlu bir stand üzerine yerleştirilen BeoVision 4-85’in ekranı, televizyon açıldığında zarif bir şekilde optimum izleme pozisyonuna yükseliyor ve kusursuz bir şekilde entegre edilen BeoLab 10 hoparlörü ortaya çıkıyor. BeoVision 4-85, motorlu standı sayesinde kullanıcının tercihlerine göre istenilen yöne doğru hareket ettirilebiliyor.

Akıllı ev teknolojisinde gelinen son nokta
Bang & Olufsen’in bir dizi yeni teknolojiye sahip televizyon konsepti BeoVision 4-85, ses ve görüntü deneyimlerini diğer ev otomasyon sistemleriyle birleştirerek harika bir akıllı ev merkezine dönüşüyor. Ayrıca Beo 6 uzaktan kumanda ile tüm ev otomasyon ekipmanları tek bir sistemde programlanarak, evin her köşesinden tek tuşla kontrol imkanı tanıyor. Aydınlatma sistemlerinin kontrolü, havalandırma, perdeler ve güvenlik alarmlarının kontrolü ise bu olanaklardan sadece birkaçı. BeoVision 4-85, üstün Bang & Olufsen teknolojisi, fark yaratan entegre özellikleri ve yüksek kalitesi ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT