Barbie Yeni Sürprizi Parmak Kız ile Doğa Sevgisi Aşılıyor

Alışveriş Alışveriş Barbie Yeni Sürprizi Parmak Kız ile Doğa Sevgisi Aşılıyor

Tarihler: 01 Haziran 2009 Pazartesi ~ 30 Haziran 2009 Salı

Firma: Barbie®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2009 ~ Haz 30, 2009
BARBIE® YENİ SÜRPRİZİ PARMAK KIZ İLE DOĞA SEVGİSİ AŞILIYOR
Barbie®, tüm dünyanın ortak sorunu olan doğal çevrenin kirlenmesine dikkat çekmek ve gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak amacıyla, 1972 yılında ilan edilen 5 Haziran Dünya Çevre Günü için, miniklerin karşısına hoş bir sürprizle çıkıyor. Barbie®, son sürprizi şirin Parmak Kız Thumbelina ile oyun arkadaşlarına doğa sevgisi aşılıyor.

Harika bir çiçeğin içinde yaşayan Parmak Kız Thumbelina, geri dönüşümlü paketi, paketin üzerindeki doğa ile ilgili mesajları ve bir çiçeğin içinden çıkması ile minik dostlarına doğa sevgisini aşılıyor.

Barbie®nin sunduğu ve Nisan ayında piyasaya çıkan yeni filmi Parmak Kız Thumbelina’da başrol oyuncusu olan Parmak Kız Thumbelina, filmde arkadaşları ile birlikte, çiçeklerle dolu Twillerbee parkını yapılaşmadan korumaya çalışıyor. Arkadaşlarıyla çıktığı bu maceralı yolculukta Parmak Kız Thumbelina, küçük olmasına rağmen, yaptıkları ile bir fark yaratabileceğini görüyor, doğayı korumak için elinden geleni yapıyor ve Twillerbee parkında fabrika yapılmasına engel oluyor.

Parmak Kız Thumbelina, doğayı korumak için çıktığı bu macera dolu yolculuğuna küçük kızları da davet ediyor. Kız çocukları yeni oyun arkadaşları Parmak Kız Thumbelina’dan vazgeçemeyecekler ve doğayı daha da çok sevecekler.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT