Basketbolun Kralı Lebron James, Nike AW7 Hoodie`nin katalog çekimlerinde yer aldı

Alışveriş Alışveriş Basketbolun Kralı Lebron James, Nike AW7 Hoodie`nin katalog çekimlerinde yer aldı

Tarihler: 15 Ekim 2009 Perşembe ~ 15 Kasım 2009 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2009 ~ Kas 15, 2009

Nike’ın ilk kez 1977 yılında piyasaya sürdüğü, önden yarım fermuarla açılıp kapanan kapüşonlu sweatshirt Nike AW77 Hoodie, 32 yıl aradan sonra yeniden üretildi. AW77 Hoodie’nin Los Angeles’ta yapılan katalog çekimlerinde basketbolun kralı LeBron James kamera karşısına geçti. Çekimlerde Nike Sportswear giyen James’in, maç dışında, sokakta ve kendine ait mekanlardaki yaşamı vurgulandı.

Fotoğrafçılar Karl Templer ve David Sims, çekimlerde LeBron’a ihtişamlı bir görünüm kazandırdı.
Nike AW77 Hoodie’nin katalog çekimine LeBron James dışında ünlü tenisçiler Maria Sharapova ve Nadal, dansçı Sophia Boutella, futbolcu Pato, boksör Manny Pacquiao ve basketbolcu Kobe Bryant da katıldı.

Nike AW77 Hoodie
Soğuk ve yağmurlu havalarda antrenman yapan atletler için özel olarak geliştirilen ürün, Fransız dokuma koton kumaşıyla, bir dost gibi insanı sarıp sarmalıyor, yumuşaklık ve rahatlık sunuyor. Mükemmellik prensibiyle üretilen sweatshirt, dikiş ve kapüşon detaylarındaki farklılıklarla daha modern bir görünüm kazanıyor. Tüm Nike ürünlerinde olduğu gibi, sporcunun konforunu göz önünde bulunduran AW77 Hoodie, tamamı astarlanmış, fermuarı çene altına kadar uzanan, çok panelli scuba kapüşonuyla göz dolduruyor. Suya dayanaklı kapüşonlu üst, vücudu soğuktan korurken, su geçirmeyen fermuarı ise detaylardaki hassasiyeti gösteriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT