Basketbolun Kralı LeBron James’e NIKE’tan Yeni Ayakkabı: Lebron 8

Alışveriş Alışveriş Basketbolun Kralı LeBron James’e NIKE’tan Yeni Ayakkabı: Lebron 8

Tarihler: 08 Ekim 2010 Cuma ~ 08 Kasım 2010 Pazartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2010 ~ Kas 8, 2010

Basketbolun Kralı LeBron James’e NIKE’tan Yeni Ayakkabı: Lebron 8

Basketbola özel Max Air 360 ünitesine Flywire teknolojisinin eklenmesiyle geliştirilen LEBRON 8, hafifliğin sağladığı konfor ve kilit kontrolü ile mükemmel tampon desteği sunuyor. Lüks ve yumuşak, tamamen doğal deriden yapılmış üst kısmıyla LEBRON 8, Nike tarafından klasik bir tarzda geliştirildi.

Dış tabanın çevresinde yer alan ve LeBron’un kişisel esin kaynaklarını temsil eden işlevsel detaylar ayakkabıya büyük bir esneklik sağlarken, ayakkabının ön kısmında yer alan derin oyuklar, ideal hareket aralığı sunuyor. Hafif ve çok yönlü zigzag deseni, LeBron’un ilk adımı ve ani top kesme hareketleri için özel olarak tasarlandı. Ayakkabının dilinin ön kısmındaki aslan, LeBron’un basketbol sahasında bir avcıya dönüşen hırslı yapısını temsil ediyor. Dilin arkasında yer alan etiket, LEBRON 8’in LeBron James için özel olarak hazırlanmış olduğunu vurguluyor. 828 sayısı da 82 lig maçını ve 28 lig maçını ifade ediyor. Benzersiz bir hava kesici çember sağlamak üzere Swoosh tasarımının LEBRON 8’de ayakkabının arka kısmına kaydırılmış olması da LeBron’un saha üzerindeki hızını sembolize ediyor.

Bileğin iç kısmındaki çift yoğunluklu kalıplı köpük, ayağın ayakkabı içine hapsolmasını sağlıyor ve konfor sunuyor. Bilek ve topuk kısmı arasındaki yükseklik farkının arttırılmış olması, ayağın ayakkabı içine hapsolmasını ve Aşil tendonunun daha esnek olmasına imkan veriyor.

Flywire teknolojisi ile yapısal TPU enjekte edilmiş topuk, ergonomik olarak tasarlanmış destek sunarken, sadece gereken noktalarda ayakkabının ayağı sıkıca sarmasını sağlıyor. Orta tabandaki kalıplı Phylon ara yüzü, vuruşlar esnasında destek sağlamak ve koşuyu daha da geliştirmek üzere Max Air 360 tampon sistemine uygun şekilde işlev gösteriyor. Max Air 360 ünitesi, olağanüstü tampon desteği ve darbeye karşı koruma sağlıyor. Tam olarak entegre edilmiş dikişsiz file iç astar, ayağın nefes almasına olanak veriyor ve konfor sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT