Bath Body Works, Yeni Koku Serisini Sunar

Alışveriş Alışveriş Bath Body Works, Yeni Koku Serisini Sunar

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Bath Body Works

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

Amerika’nın önde gelen kişisel bakım ve koku markası Bath & Body Works, kış aylarının olumsuz etkilerinden, sıcak tropik adaların havası ile arınıp yeniden canlanacağınız bir deneyim yaşatıyor. Bath and Body Works, tropik ada meyveleri ve egzotik çiçek koku koleksiyonu vücudunuzu yeniden canlandırıyor.

Yeni koku serisi üç tropik adadan ilham alıyor. Bali Mango, Aruba Hindistan Cevizi, Rio Rumberry.

Bali Mango;
Bali mango koku serisi karışımı Taze Mandalina, Asya Elması, Nektarin ve Ahududu Püresi ve Çarkıfelek Çiçeği, Tai Lychee, Pembe Gül içeriyor.

Aruba Hindistan Cevizi;
Aruba Hindistan Cevizi koku serisi karışımı; Hindistan Cevizi Kreması, Sulu Tai Mango, Fuji Elma, Beyaz Nektarin ve Çarkıfelek Çiçeği, Vanilya Orkide, Kış Kavunu, Tahiti Vanilya, Endonezya Sandal Ağacı içeriyor.

Rio rumberry;
Rio Rumberry koku serisi karışımı; Tai Papaya, Tangelo, Taze Hindistan Cevizi Suyu, Canlı Yaz Limonu Tiare Çiçeği Plumeria, Sulu Altın Çilek ve Hindistan Cevizi Kabuğu, Beyaz Amber Kristalleri, Tahiti Vanilya içeriyor.

Tropik ada plaj partilerinin sıcak meyveleri ve egzotik bitkilerinin karışımı ile oluşturulan yeni Bath and Body Works koku serisi ile kış aylarında canlanmanın tam zamanı!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT