Bayram Ayakkabınızı %60’a Varan İndirimlerle Zizigo’dan Alın!

Alışveriş Alışveriş Bayram Ayakkabınızı %60’a Varan İndirimlerle Zizigo’dan Alın!

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Zizigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo, yüzlerce seçkin ayakkabı markasının binlerce farklı modelini bayrama özel olarak %60’a varan indirim fırsatları sunuyor. Zizigo, satın alınan ürünleri 1-3 günde kapıya teslim etmesi, teslimat ve iade sürecinde ücretsiz kargo servisi, iade edilen ürünün ücretsiz olarak kapıdan alınması ve 365 gün iade imkanı gibi özellikleriyle eşsiz bir alışveriş deneyimi yaratıyor.

Bayramlık kıyafetlerini şık bir ayakkabıyla tamamlamak isteyenler Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo’yu tercih ediyor. Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce ünlü ve seçkin ayakkabı markasının 2500’ün üzerinde farklı modeline yer veren Zizigo, %60’a varan indirimlerle kadın, erkek ve çocuklara yönelik ayakkabılar sunuyor. Zizigo’da günlük, spor, abiye gibi çeşitli kategorilerde sandaletten babete, dolgu topukludan terliğe her türlü zevke uygun ürün bulunuyor.

Zizigo’nun Özel Bayram İndirimlerini Kaçırmayın!

Her bütçeye uygun ayakkabının olduğu Zizigo’da fiyatlar 18,68 TL ile 469 TL arasında değişiyor. Şu an Zizigo, bayrama özel olarak Steve Madden ve Hotiç’i %60’a, Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn. ve Casa Rossi’yi %50’ye, Quicksilver’ı %40’a, Fred Perry’i %30’a ve Havaianas ile Puma’yı da %25’e varan indirimlerle sunuyor.

Bayram Alışverişini Zizigo’dan Yapmak İçin Hala Geç Değil!

Bayram alışverişi nedeniyle dolup taşan mağazalara gitmek istemeyenler, bir tıkla binlerce ayakkabı modelini gözlerinin önüne seren Zizigo’nun sunduğu özel ve kolay alışveriş deneyimini çok seviyor. Sipariş edilen ürünleri 1-3 gün içinde ücretsiz olarak adrese teslim eden Zizigo, bayram alışverişini son dakikaya bırakanların da en büyük kurtarıcısı konumunda. Zizigo’dan beğenip sipariş ettiğiniz bir ürün en geç 3 gün içinde adresinize ücretsiz olarak teslim ediliyor.

Zizigo’dan alınan ürünlerde renk ve numara değişikliği de kolaylıkla yapılabiliyor. Eğer herhangi bir nedenden dolayı değiştirme yapmak isterseniz, yine ücretsiz olarak adresinizden ürün alınıyor ve yenisi kısa süre içinde temin ediliyor. Ayrıca Zizigo 365 gün iade imkanıyla da büyük kolaylık sunuyor.

Dünyaca ünlü ayakkabı markalarına Zizigo farkıyla sahip olmak için www.zizigo.com’u takip etmeye devam edin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT