Bayram Sofraları Yemekevi.tv`nin Tarifleriyle Süslenecek

Alışveriş Alışveriş Bayram Sofraları Yemekevi.tv`nin Tarifleriyle Süslenecek

Tarihler: 17 Aralık 2007 Pazartesi ~ 23 Aralık 2007 Pazar

Firma: yemekevi.tv

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2007 ~ Ara 23, 2007
BAYRAM SOFRALARI YEMEKEVİ.TV’NİN TARİFLERİYLE SÜSLENECEK
Kurban etleriyle ne pişireceğim diye düşünmeyin! Yemekevi.tv’yi izleyin!

Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte evlerde yeni bir telaş başladı. Bayram boyunca ve hatta bayramdan sonra, sofralarımızı etli yemekler süsleyecek. Sanal dünyanın yemek televizyonu Yemekevi.tv, Kurban Bayramı’na özel bir program hazırlamayı unutmadı ve sizler için birbirinden lezzetli ve pratik yemek videoları hazırladı.

Güler Osmanlı Mutfağı’nın usta aşçısı Yemekevi.tv izleyicileri için sağlıklı ve kurban etleriyle kolayca yapılabilecek tarifler verdi. Osmanlı ve Saray mutfağının vazgeçilmez yemeklerinden olan ve isimleriyle de çok dikkat çeken bu tariflerle farklı lezzetler yaratabilirsiniz. Çökertme, Nev-i Diğer, Paşa Zade, Hürrem Sultan ve Saray Kebabı tarifleri ile sofralarınızda devrim yaratın!

Tek tıkla yemekevi.tv’de usta aşçıların sizler için özel verdiği yemek tariflerini izleyebilirsiniz. Kağıt kalem hazırlamanıza da gerek yok. Tarifi kaçırdım, not alamadım derdi olmaksızın videoları defalarca dilediğiniz kadar izleyebiliyor ve dilediğiniz yerde durdurabilirsiniz. 5 yıldızlı yemekleri yapmak artık çok kolay!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT