Bayramda 444çiçek’ten Sipariş Verene Türk Lokumu Hediye

Alışveriş Alışveriş Bayramda 444çiçek’ten Sipariş Verene Türk Lokumu Hediye

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: www.444cicek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Bayramda misafirlerinizi ağırlayacağınız salonunuzu taptaze ve mis kokulu çiçeklerle donatmaya ne dersiniz? Online çiçek siparişinde kaliteli hizmetin adresi www.444cicek.com en sevdiğiniz çiçekleri adresinize kadar teslim ediyor. Üstelik bayramda 444çiçek’ten sipariş verenlere bir kutu lezzetli mi lezzetli Türk lokumu da hediye ediliyor.

Tüm yakınlarınızın ve komşularınızın ziyaretinize geleceği bayramda evinizi konuklarınıza en şık gözükecek şekilde donatmak istemez misiniz? Bunun için www.444çiçek.com’dan taptaze ve mis kokulu çiçekler sipariş verebilirsiniz.

Üstelik bayramda 444çiçek’ten sipariş verenlere bir kutu Türk lokumu da hediye ediliyor. Online çiçek siparişinde kaliteli hizmetin adresi www.444cicek.com bayrama yakışan en taze çiçekleri bir kutu Türk lokumu ile birlikte adresinize kadar teslim ediyor. İstanbul ve Ankara’ya yapılan gönderimlerde geçerli olan bu fırsat sayesinde; lokumlar, lezzetli sohbetler için ağızları tatlandırırken rengarenk çiçekler ise misafirlerinizin gözlerine ziyafet çekiyor.

444çiçek’ten sevdikleriniz için de sipariş verebilirsiniz. Bayramda ziyaret edeceğiniz eve çiçek göndererek güzel bir jest yapabilir ya da tatile çıktığınız için katılmadığınız bir bayram yemeğine çiçek ve yanında lokum göndererek kendinizi affettirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT