Bayramı Özel Sepetleriyle Kipa Tatlandırıyor

Alışveriş Alışveriş Bayramı Özel Sepetleriyle Kipa Tatlandırıyor

Tarihler: 11 Kasım 2010 Perşembe ~ 21 Kasım 2010 Pazar

Firma: Kipa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2010 ~ Kas 21, 2010

Tüketiciye en kaliteli ürünü en uygun fiyata sunan Kipa, yoğun ilgi gören zengin hediye sepetlerini Kurban Bayramı’nda da müşterilerinin beğenisine sunuyor. Kolonya, Türk kahvesi, meyve suyu, badem şekeri, çikolata, karamela şeker ve lokumdan oluşan sepet 19,99 TL’lik ekonomik fiyatıyla Kipa müşterilerinin bayramını tatlandıracak. Kipa, bayram süresince farklı ürünlerde uygulayacağı indirim kampanyalarıyla da kazandırmaya devam edecek.

Tüketicinin ve yerel üreticinin dostu Kipa, Şeker Bayramı’nda müşterilerinin beğenisine sunduğu ve yoğun ilgi gören Bayram Sepeti’ni Kurban Bayramı’nda da aynı fiyatla müşterilerine sunacak. Müşteriler, kolonya, Türk kahvesi, meyve suyu, badem şekeri, çikolata, karamela şeker ve lokumdan oluşan 7 seçkin ürünün yer aldığı hediyelik sepeti, 19,99 TL’ye alabilecekler. Bayram sepeti, içeriğindeki ürünlerden yüzde 32 oranında fiyat avantajı sağlıyor. Şeker Bayramı’nda yoğun ilgi görerek 3 bin 500 adet satılan Bayram Sepeti’nden bu yıl yaklaşık 20 bin adet hazırlanarak Kipa raflarında satışa sunuldu.

Kipa ayrıca bayram süresince değişik ürünlerde indirim kampanyaları düzenlemeye devam edecek. 1073 çeşidin yer aldığı kitap bölümünde, “Top 10” ürünleri, yüzde 20 indirimle satılacak. 05 - 16 Kasım tarihleri arasında eski sezon kışlık ürünler için “Ne Alırsan 3-5-10-15 TL”, adıyla özel bir kampanya düzenleniyor. 17 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında kot pantolonlarda yüzde 20, çocuk kazak kaban ve ayakkabılarda yüzde 20, 12-21 Kasım tarihleri arasında tüm pil çeşitlerinde yüzde 30, kesme çiçeklerde yüzde 30, tüm kamp ürünlerinde yüzde 20, 5 – 16 Kasım tarihleri arasında Borcam ürünlerinde yüzde 20, bavullarda yüzde 30, açık baharat ürünlerinde yüzde 25, Kurban Bayramı’nın 2. 3. ve 4. günlerinde de kutu çikolatalarda yüzde 30 indirim uygulanacak.

Tesco Kipa Ticari Direktörü Murat Sağlık, her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını en kaliteli ve en ekonomik ürünlerle karşılamak için hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek şunları söyledi: “Kipa olarak müşterilerimizin bayram coşkusunu eksiksiz yaşayabilmeleri için farklı alternatifler ve kampanyalar hazırladık. Geçen Şeker Bayramı’nda müşterilerimize ilk kez sunduğumuz Bayram Sepeti, çok büyük ilgi gördü. Bu nedenle, Kurban Bayramı’nda Bayram Sepeti sayısını çoğalttık, fiyatını ise değiştirmedik. Müşterilerimiz, sepetleri kendileri için aldığı gibi, hediye olarak da tercih ediyorlar. Ayrıca bayram boyunca devam edeceğimiz değişik indirim kampanyalarıyla da müşterilerimize avantajlar sunmaya devam edeceğiz.”

Bayram Sepeti İçindeki Ürünler:
• Duru kolonya 400 ml
• Hisar kahve
• Kipa meyve suyu
• Akiş badem şekeri 200 gr
• Şölen Octavia Asetat kutu 406 gr
• İkbal lokum 250 gr
• Damla Eclairs karamela şeker 250 gr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT