Bayramınız Godiva ile Tatlansın

Alışveriş Alışveriş Bayramınız Godiva ile Tatlansın

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Godiva

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

1926’dan günümüze çikolata ile lüksü buluşturan Godiva, yeni hazırladığı özel ve değerli koleksiyon ile bayram geleneğinin tatlarını Godiva sevenlere sunuyor.

Godiva’nın bayrama özel tasarladığı Godiva Bayram deseni, Osmanlı kültürünün izlerini taşıyan, sultanların mücevher kutularındaki desenlerden yola çıkarak hazırlandı. Lady Godiva markasının modernliği ve köklü geçmişini yansıtan kahverengi ve altın renkleri, Türk kültürünün ana renklerinden biri olan Turkuaz ile bütünleşti.

Ramazan bayramında ziyaretlerini lezzetlendirmek isteyen Godiva severlere, çikolatalar, Godiva Bayram deseni ve efsanevi Lady Godiva tutkusunun buluştuğu bu özel paketleme ile sunuluyor.

Godiva’nın el yapımı pralin ve trüfleri bu özel koleksiyon içerisinde, bayramda sevdiklerimizle paylaştığımız anlara en şık sunumuyla eşlik ediyor.

Godiva’nın efsanevi çikolataya batırılmış lezzetlerine bayram için özel olarak yeni tatlar eklendi. Çikolataya batırılmış hurma ve fıstık ezmesi bayramın vazgeçilmez tatları olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT