Bayramların En Güzel Kokulu İkramı

Alışveriş Alışveriş Bayramların En Güzel Kokulu İkramı

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 21 Kasım 2010 Pazar

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Kas 21, 2010

Türk misafirperverliğinin simgelerinden olan kolonya, geçmişten günümüzde taşınan güzel bir bayram geleneği aynı zamanda. Bayram öncesi yapılan alışverişte çikolata, şeker ya da tatlı ile birlikte kolonya da mutlaka alınır ve gelen konuklara önce kolonya verilir. Fonex, hoş kokulu ferahlatıcı Limon ve Lavanta Kolonya çeşitleriyle bayramlaşmalara eşlik ediyor.

Fonex Lavanta Kolonyası; lavanta çiçeğinin, insanı mutlu eden rahatlatıcı ve sakinleştirici o güzel kokusunu uzun süre hissetmenizi sağlıyor.

Fonex Limon Kolonyası ise; limon çiçeğinin verdiği ferahlık ve canlılık hissini geçmişin esintileriyle birlikte yaşatıyor.

Yoğun bayram ziyaretleri sırasında ikram edilen Fonex Kolonya çeşitleri, ferahlatıcı olmasının yanı sıra hijyen de sağlıyor. Spreyli ambalajı ile de kullanımda kolaylık yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT