Bebeğiniz İnternet Dünyasındaki Yerini Alıyor

Alışveriş Alışveriş Bebeğiniz İnternet Dünyasındaki Yerini Alıyor

Tarihler: 25 Ağustos 2009 Salı ~ 25 Eylül 2009 Cuma

Firma: Beycon Danışmanlık

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2009 ~ Eyl 25, 2009
Bebeğinizin Deneyimlerini Paylaşın, Ona Özel Web Sitesini Yaratın.
Sizin için çok özel olan bebeğinize, büyüdüğünde bebekliğinden bir anı kalsın istiyorsanız www.bebegiminismi.com u ziyaret etmeniz yeterli.
Beycon Danışmanlık tarafından piyasaya sunulan bebegiminismi.com ile bebeğinizin ismine özel alan adı ve web sayfası ile doğduğu andan itibaren internet dünyasında yerini almasını sağlayabilirsiniz, bu sayede; yıllar sonra bile bebeğinize ait tüm bilgi ve anılar unutulmayacak ve sevdiklerinizle paylaşacaksınız. Bebeğiniz büyüdüğünde bebekliğine ait çok daha fazla bilgi ve anıya sahip olacak. Ondan uzakta olan sevdikleri onun tüm gelişiminden yanındaymış gibi haberdar olabilecekler. Ayrıca bebeğinizin ismine özel web adresi ile 10 adet e-mail adresine sahip olabiliyorsunuz. (bebek@bebegiminismi.com)

Bebeğiniz İnternet Dünyasındaki Yerini Alıyor

Bebeğiniz için ona özel tasarladığınız web sitesi ile çocuğunuz büyürken yaşadığı tüm mükemmel anlar sevdiklerinizin sadece bir tık uzağında olacak.
İlk doğum fotoğraflarından başlayarak tüm büyüme evrelerini uzak yakın arkadaşlarınız ve akrabalarınızla paylaşacak bu sayede onlar da bu mutluluğunuza ortak olabilecekler.
Çocuğunuz da büyüdüğünde bebekliği ile ilgili tüm güzel anılara kolaylıkla ulaşma imkânına kavuşacak. Günlük bölümü ile bebeğinizin yaşadığı ilk deneyimlerini ailesi ve arkadaşları ile yaşadığı özel anları günlük haline getirip gelecekte hatırlayıp mutluluğunuzu arttırabilirsiniz.

Fotoğraflar bölümü ile albümler oluşturarak bebeğinizin fotoğraflarını yakınlarınızla paylaşabilir, bebeğinizin resimlerini özel günlerde e kart olarak yakınlarınıza gönderebilir, kartpostallar yapabilirsiniz. Ve en önemlisi site kalıcı olduğundan bebeğiniz büyümesinin her evresine ait resimlerini kendi görüp sevdikleriyle paylaşabilecek.

Büyüme çizelgesi bölümü ile bebeğinizin büyüme evrelerini(boy ve kilo çizelgeleri) siteye girerek uzaktaki yakınlarınızın yanınızdaymış gibi bebeğinizin büyümesini izlemelerini sağlayabilirsiniz. Eklenecek olan aşı kartıyla aşılarını kolaylıkla takip edebilirsiniz. Sitenizde yer alacak portal site ile bebeğinizin gelişimi için gerekli olan doktor notlarına ve bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Defteri bölümü ile yakınlarınızın bıraktığı notlar ile onların düşüncelerini öğrenebilir nerede olurla olsunlar onlar da bebeğiniz hakkındaki düşünceleri takip edebilirler. Bu da ilerde çocuğunuz için güzel bir anı olacaktır.

Kişiselleştirilmiş web site özelliği ile şablon havuzumuzdan sizin için hazırladığımız şablonlardan birini seçerek bebeğiniz için siteyi kişiselleştirebilir ve dilediğiniz zaman şablon havuzumuzdan seçeceğiniz başka bir şablonla mevcut şablonunuzu değiştirebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular
1.Bebeğim için hazırlanan ilk web sitesini yönetebilecek miyim?

Evet, bebeğinizin ilk sitesini kendiniz yöneteceksiniz nasıl mı? Bebeğinizin resimlerini yükleyecek, onun adına günlük tutacak, büyüme çizelgesi oluşturacaksınız aynı zamanda bebeğinizin ziyaretçilerinin mesajlarını da sitenizden takip edebileceksiniz.

2.Bütün bunları yaparken bebeğimin sitesi güvenlik altında olacak mı?
Elbette, siteniz tam güvence altındadır, sitenizdeki değişiklikler sadece size vereceğimiz kullanıcı adı ve şifre ile sadece sizin güvenceniz altında yapılacaktır. Ayrıca sitenizin ziyaretçi defterine gönderilmiş olan mesajlar sizin denetiminizden sonra paylaşılacaktır.

3.Sitemde herhangi bir reklam olacak mı?
Sitenin en önemli özelliği siteye reklam alınabilmesidir. Bu sayede hem bebek ürünü üreten, pazarlayan firmalar kolaylıkla hedef kitlelerine ulaşabilecek ve ölçümlenmesi daha zor, maliyeti çok daha yüksek diğer reklam mecralarıyla vakit kaybetmeyecek. Site sahipleri ise mesaj bombardımanı altında kaybolmadan bebekleri için aradıkları ürünlere kolaylıkla ulaşacak hem de siteye aldıkları reklamlardan bebekleri daha hayattaki ilk adımlarını atarken gelecek için yatırıma başlayabilecek. Siteye alınacak olan reklamlar Beycon Danışmanlık tarafından sağlanacaktır, site sahipleri reklam bulmak için herhangi bir çaba sarf etmeyecektir. Fakat siteye reklam alınıp alınmaması tamamen site sahibinin inisiyatifi altındadır. Denetiminiz dışında hiçbir şekilde site yöneticileri tarafından bir çalışma yapılamaz.

4.Sitemle ilgili herhangi bir problemle karşılaştığımda nasıl yardım alacam?
Bebeğinizin ilk sitesini tasarlayan Beycon danışmanlık sitenizin tasarlanma aşaması tamamlandıktan sonra da uzman ekibiyle size danışmanlık etmeye devam edecektir.

5.Sitemde ne kadar sıklıkla değişiklik yapabilirim?
Siteniz size limitsiz bir yenileme hakkı sunmaktadır. 7 gün 24 saat nerede olursanız olun sitenizde değişim yapma hakkına sahipsiniz.

6.Benim iki bebeğim var her birine ayrı ayrı mı site yapmalıyım yoksa tekbir siteden her ikisini de yönetebilir miyim?
Her iki bebeğinizi de tek bir siteden yönetebilir arkadaşlarınız ve akrabalarınızla bebeklerinizin en güzel anlarını paylaşabilirsiniz.

7. Ücretlendirme nasıl olacak?
Bebeğinizden gelecekte çok güzel bir anı kalmasını ve bu güzel anları yakınlarınızla paylaşmanızı sağlayan bu hizmet Yıllık sadece 50 TL + KDV ile ücretlendirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT