Bebeğinize Dair Herşey Tchibo’da

Alışveriş Alışveriş Bebeğinize Dair Herşey Tchibo’da

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 26 Mart 2010 Cuma

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 26, 2010
Her hafta yeni bir dünya sunan Tchibo, bu hafta bebekleri düşündü ve onların rahatı için birbirinden keyifli ürünler tasarladı. Tchibo’nun bu yeni teması sadece bebeklerin değil anne adaylarının da dikkatini çekecek türden.

“Her hafta yeni bir dünya” sloganıyla müşterileri ile buluşan Tchibo’nun bebeklere özel yeni teması, “Bebeğime Özel” 1 Mart’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 3 Mart’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor. Tchibo’nun yeni temasında sadece bebekler için değil anne adayları için de kullanışlı takımlar ve iç çamaşırları sunuluyor.

Anne adayları ve bebeklerin şıklığı için tasarlanmış birbirinden kaliteli tekstil ürünleri, deliksiz bir uyku için yumuşacık nevresimler, doğum günlerine eğlence katacak aksesuarlar dikkat çekiyor. Termometreli banyo oyuncağı bebeğiniz için banyo yapmayı sevimli hale getirirken, kapüşonlu banyo havlusu ile bebekler kurulanırken eğleniyor. Duvar saati hem tasarımı hem de farklı özellikleriyle dikkat çekiyor: Saat başlarında hayvan sesleri çıkararak, çocukların, hem hayvanları tanımasını hem de saati öğrenmesini kolaylaştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT