Bebeğinizin Hassas Cildini Sanosan`la Koruyun

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizin Hassas Cildini Sanosan`la Koruyun

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 20 Aralık 2008 Cumartesi

Firma: Sanosan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 20, 2008
BEBEĞİNİZİN HASSAS CİLDİNİ SANOSAN İLE KORUYUN!

Hassas bebek cildi için özel olarak geliştirilen Sanosan Rüzgâr ve İklim Kremi hem bebeğinizin cildini, hem de sizin cildinizi koruyor.Tüm ürünleri dermatolojik ve klinik testlerden geçen Sanosan, bebeğinizin hassas cildi için “Rüzgâr ve İklim Kremi”ni geliştirdi.

Sanosan Rüzgâr ve İklim Kremi, içerdiği özel etken maddeler sayesinde bebeğinizin cildini her türlü hava koşulunda korur. Doğumdan itibaren kullanabileceğiniz Rüzgâr ve İklim Kremini, özellikle soğuk havalarda dışarı çıkarken bebeğinizin yüzüne ve ellerine güvenle sürebilirsiniz. Sanosan’ın bu ürünü, cildinde oluşabilecek soğuk kaynaklı tahrişlerin önüne geçerek, bebeğinizi rahatlatır.
Tüm Sanosan ürünlerinin bileşiminde var olan zeytinyağı ve süt proteinlerine ek olarak bademyağı ve avokado yağı içeren SANOSAN Rüzgâr ve İklim Kremi ile bebeğinizin cildini her türlü hava koşulunda olumsuz etkenlere karşı koruyabilirsiniz. Ürün, bebeğinizin cildini nemlendir ve besler.

SANOSAN ürünlerinin temelini; zeytinyağı, badem yağı, soya yağı, jojoba yağı, shea yağı gibi doğal yağlar ve süt proteinleri oluşturmaktadır. SANOSAN ürünlerinde kullanılan maddeler özenle seçilmiştir; yüzyıllar boyunca güvenle kullanılmış ve etkinliği ispat edilmiş olan zeytinyağı ve süt proteinleri kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT