Bebeğinizin hassas cildini Sanosan Pişik Kremi’ne emanet edin!

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizin hassas cildini Sanosan Pişik Kremi’ne emanet edin!

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 09 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Sanosan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 9, 2008
Bebeğinizin hassas cildini Sanosan Pişik Kremi’ne emanet edin!
Bebeklerin cildi hassastır ve giyiminden vücut temizliğine, onun için kullandığınız her şey hassas cildine uygun olmalıdır.

Anneler! Bebeğinizin vücut temizliğinde, özellikle de alt temizliğinde hijyene önem vermeniz gerektiğini unutmayın… Hassas teni için, onun cildini tahriş etmeyecek ürünler seçmelisiniz. Alman patentli Sanosan Anne & Bebek ürünleri arasında yer alan Sanosan Bebek Koruyucu Pişik Kremi bebeğinizin hassas cildi için doğru tercih.

Zeytinyağı ve süt proteinlerinin etkin kombinasyonu tahriş olmuş cildi rahatlatır ve bezden oluşabilecek kızarıklıkları, yaraları önler.
Bebeğinize güvenle kullanabileceğiniz Sanosan Bebek Bakım ve Pişik Kremi, içeriğindeki zeytinyağı ile bebeğinizin cildini besler.

SANOSAN ürünlerinin temelini; zeytinyağı, badem yağı, soya yağı, jojoba yağı, shea yağı gibi doğal yağlar ve süt proteinleri oluşturmaktadır.
SANOSAN ürünlerinde kullanılan maddeler özenle seçilmiştir; yüzyıllar boyunca güvenle kullanılmış ve etkinliği ispat edilmiş olan zeytinyağı ve süt proteinleri kullanılmaktadır.
Satış Fiyatı: (150 ml. için) 23.50 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT