Bebeğinizin Hijyenik Uyku Konforu için Hollofil® Allerban®

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizin Hijyenik Uyku Konforu için Hollofil® Allerban®

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Hollofil® Allerban®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
İYİ UYU… İYİ YAŞA…
Bebeğinizin Hijyenik Uyku Konforu için Hollofil® Allerban®

Hollofil® Allerban® ile bebeğinizi sağlıklı ve kaliteli bir uyku yolculuğuna çıkarmaya hazır olun!

İyi ve kaliteli uyku yetişkinlerin olduğu kadar bebeklerin de hakkı! Dacron®, bebeğinizin hassas tenine yumuşacık, hafif ve ipeksi bir dokunuş yapıyor… Bilimsel olarak tasarlanmış anti bakteriyel, anti toz akarı ve anti mantar özellikli Hollofil® Allerban® yastık ve yorganlarla bebeğinizin uyku konforu maksimuma taşınıyor. Hollofil® Allerban®’la bebeğiniz rahatça uykuya dalıyor ve deliksiz uykunun keyfini çıkarıyor.

Her anne, bebeği için uykunun ne kadar önemli olduğunu bilir. Bebeklerin düzenli bir uykuya sahip olması için bebek uyku ürünlerinin seçiminde annelerin dikkatli olması şart. Bebeklerin uyku problemleri dikkate alınarak üstün bir teknolojiyle üretilen Hollofil® Allerban®, 60 derecede defalarca yıkanabilme özelliğine sahip olması nedeniyle de annelerin tercihi oluyor.

Türkiye’de her 10 kişiden 1’inin astım hastası olduğu ve bu hastalığın bebeklik döneminden oluşmaya başladığı araştırmalar sonucunda görülüyor. Çocuklarda astıma bağlı alerjilerin yükselmesinde toz akarlarının etkili olduğu bir gerçek. Hollofil® Allerban® alerjenik faktörlerin varlığını azaltan üstün teknolojisi sayesinde toz akarlarıyla mücadele ediyor. Bebekleri etkileyen ve tozların tetiklediği alerjik hastalıkların ortaya çıkma riski Hollofil® Allerban® uyku ürünleriyle azalıyor. Hollofil® Allerban® uyku ürünleriyle önce bebeğiniz ve ardından siz güvenle uykuya dalabiliyorsunuz…

Toz akarı, bakteri ve mantara savaş açın!
Toz akarlarının sebep olduğu alerjenler, astım gibi solunum yolları hastalıklarına yol açma potansiyeli taşıyor. Elyaf dolguya önemli bir katkı sağlayan aktif madde içeriği Allerban®, toz akarların ve mantarların yanı sıra bakteri oluşumlarının da önüne geçen çok özel bir madde olarak ön plana çıkıyor. Allerban®’ın verimliliği bağımsız laboratuarlarda (IFTH – Fransa, Namsa-ABD) test edilmiş ileri teknolojili dolgu elyafları, yastık ve yorganınızın uzun süre kullanılmasını sağlıyor ve her zaman orijinal görünümünü koruyor.

Homojen Sıcaklık
Bebeğinizin bedenini saran yumuşacık yorganın özel standartlara göre hazırlanmış dolgusu, sıcaklık farklılıklarını azaltarak ısının vücuda eşit dağılımını sağlıyor ve bebeğinizi tatlı bir uykuyla başbaşa bırakıyor.

Dacron uzun yıllar sizinle…
Bebeğinizin yastığı ve yorganı ilk günkü kadar yumuşak ve kabarık değil mi? Yastığı istediğiniz şekle sokmak için uğraşıyor musunuz? Uzun süre kalitesini ve şeklini koruyan bir uyku ürününe ihtiyacınız olduğunu kabul etmelisiniz. Dacron®’un ileri teknoloji dolgu elyaflarıyla üretilen Hollofil® Allerban® yorgan ve yastıklar ilk günkü görünümünü aradan yıllar geçse de kaybetmiyor ve aynı uyku kalitesini yıllarca sunmaya devam ediyor.

Baş ve boyun bölgesine tam destek!
Bilimsel olarak tasarlanan Hollofil® Allerban® yastıkları bebeğinizin başına ve boynuna sağlam ve kontrollü destek vermek üzere geliştirildi. Dacron® yastıkları ile artık bebeğiniz güne gülümseyerek başlayacak.

Makineye korkmadan atın!
Yıkanmayan yastık ve yorganların ne kadar sağlıksız olduğunu hiç düşündünüz mü? Hollofil® Allerban® uyku ürünleri yüksek teknolojiyle üretilen elyaf kalitesi sayesinde makinede defalarca 60 derecede yıkanabilme özelliğini taşıyor ve sağlıklı uykunun kapılarını bebeğiniz için aralıyor! 40 derecede yıkandığında bile bebeğinizin ihtiyacı olan hijyeni sağlıyor.

Sonsuz Kalite Anlayışı
Dacron® Hollofil® Allerban® elyaf dolgulu her yastık ve yorgan numaralı bir marka etiket taşıyor. Bu özel numara, ürünün lisans altında üretildiğini ve Dacron® kalite standartlarını karşıladığını gösteriyor.
Hollofil® Allerban® uyku ürünlerini YATAŞ mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT