Bebeğinizin pişik probleminde de Mustela yanınızda!

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizin pişik probleminde de Mustela yanınızda!

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma

Firma: Mustela

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009
Bebeğinizin pişik probleminde de Mustela yanınızda!
Bebeklerimizin en büyük sıkıntılarından biri hiç kuşkusuz bezdeki ıslaklığın neden olduğu tahriş ve pişiktir. Bez kullanım döneminden sonra da pişik problemi devam eder. Pişik basit bir problem olmayıp, güven ve kesin çözüm için medikal ürünlerin kullanılması önemlidir. Bebeklerinizin hassas cildini Mustela ile tahriş ve pişikten güvenilir bir şekilde koruyabilirsiniz. Mustela’nın Vitamin Barrier kremi ile pişiği önleyebilir, eğer oluşmuş bir pişik söz konusu ise Stelactiv kremi ile tedavisine etkili şekilde yardımcı olabilirsiniz.

İnce ve duyarlı bir yapıya sahip olan bebek cildi için en önemli problemlerden biri de pişiktir. Bebek bezinin ıslak ve nemli olması pişiğe yol açan başlıca nedenlerdendir. Bebeğinizin cildini nemden korumak için ideal bir krem kullanmak en etkili yöntemdir. Mustela Vitamin Barrier pişik engelleyici kremi, içerdiği çinko oksit sayesinde bebeğinizin hassas cildini nemden ve dolayısıyla ortaya çıkabilecek tahriş ve pişikten korunmasını sağlar. Ayrıca içeriğinde bulunan B5 ve F1 vitamini ile cildin yeniden yapılanmasını destekler. Mustela’nın, orta-hafif ve ciddi pişikleri tedavi etmeye yardımcı kremi olan Stelactiv ise pişik problemi ile karşılaştıktan sonraki tedavi sürecinde en büyük yardımcınız olur.

Mustela Vitamin Barrier pişik engelleyici krem, B5 ve F vitaminleri sayesinde pişik oluşumunu önlemeye ve hücrenin beslenmesini desteklemeye yardımcı olur. Ana etken maddeleri ile bariyer oluşturucu etkisi sayesinde idrar ve bezin temasından kaynaklanan tahrişlerden bebeğinizin cildini korur. B5 Vitamini ve Shea yağı sayesinde de tahrişi azaltmaya ve cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturarak cildi Mustela’ya özgü “temiz bebek kokusu” ile saran Vitamin Barrier Kremi, alerjik reaksiyon riskini de minimuma indirir.

Stelactiv tedavi etmeye yardımcı pişik kremi ise yeni doğanların ve ileriki aylarda bebeklerin bez bölgesinde görülen pişik ile döküntülerin tedavisine yardımcı olur. İlk olarak Stelactiv’de olan özel anti-enzim formülü sayesinde bez bölgesinde döküntü ve kızarıklığa neden olan enzimatik, mikrobiyal, kimyasal ve fiziksel tüm etkenleri ortadan kaldırır. İçeriği ile idrar ve dışkıya karşı koruma oluşturarak mikrop üremesini sınırlandırılmasını sağlar. Ayrıca bez bölgesindeki cildin yenilenmesine yardımcı olur. Kimyasal koruyucu, parfüm ve boyar madde içermez. Yapılan klinik çalışmaları ile de pişiği kısa sürede, en az kapatıcılık ile yüksek oranda gidermeye yardımcı olduğu ve kullanıcıların memnuniyetini aldığı ispatlanmıştır.**

Mustela pişik ürünleri ile bebeğinizin huzurlu olması sizin elinizde…Mustela Vitamin Barrier pişik engelleyici krem ile bebeğinizi pişiğe karşı korurken, Stelactiv tedavi etmeye yardımcı kremi ile pişikten tedavi edebileceksiniz. Mustela bebeklerinizin pişikten uzak ve huzurlu olması için en sağlıklı tercihiniz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT