Bebeklere Özel İlk Spray Nemlendirici

Alışveriş Alışveriş Bebeklere Özel İlk Spray Nemlendirici

Tarihler: 08 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 08 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Fischem Kozmetik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2009 ~ Ağu 8, 2009
Bebeklere Özel İlk Spray Nemlendirici
Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiren Fischem Kozmetik, Avrupa’nın önde gelen markalarından Altermed Panthenol Forte’nin geliştirdiği %6’lık panthenol oranıyla dikkat çeken bebeklere özel ilk spray nemlendiriciyi hassas ciltlere sahip bebekler için kokusuz ve koruyucu içermeyen formülü ile etkili ve güvenilir bir ürün arayan annelerin beğenisine sunuyor.

Dermatolojik olarak test edilmiş, içerisinde A, E ve F vitaminlerini barındıran bebeklere özel ilk spray nemlendirici Panthenol Forte hem %6 oranındaki Panthenol miktarı hem de uygulama rahatlığı nedeniyle anneler tarafından en çok tercih edilecek ürün olacak. İçeriğinde bulunan yoğun miktardaki Panthenol bebeklerin hassas ciltlerinin sağlıklı bir şekilde nemlendirmeye ve dokularının beslenmesine yardımcı olur. Yüzeysel olarak kullanıldığında, Panthenol derinin kendi kendini yenileme sürecini destekler ve güneş kızarıklıkları, pişik ve kuruluk gibi önemli sorunlarda başarılı bir şekilde kullanılır. Soğutucu etkisiyle bebeklerin güneş ışığına maruz kalmış hassas ciltlerini rahatlatmaya yardımcı olur. Güneş, su ve hava şartlarından etkilenen ve yıpranan deriye yoğun bakım sağlar, hücre yenilenmesine yardımcı olur.

Panthenol Forte, geleneksel jel ve merhemlerden farklı olarak, spray teknolojisi uygulamanın daha ilk dakikasından itibaren maksimum etkiyi sağlar. Böylece, ürünün hem uygulaması kolaylaşır hem de emiliminin en iyi şekilde gerçekleşir. Panthenol Forte Spray’in mekanik etkisi ilaveten masaj etkisi de sağlar. Elle uygulama ciltte kinetik bir enerji artışına yol açar ve etkili maddeler hızla deri tarafından emilir.
Panthenol Forte Spray’in içeriğinde bulunan Vitamin E ile bebeğinizin cildini sağlıklı, nemli tutar ve besler. %6 Panthenol içeren Panthenol Forte Spray iyi bir onarıcı ve besleyici olduğundan düzenli kullanılması halinde, çeşitli sebeplerden dolayı ciltte oluşabilecek yaraların bir an evvel iyileşmesine yardımcı olur. İyileştirici etkiye sahip D-Panthenol ve kızarıklığı hafifleten F Vitamini sayesinde bez bölgesindeki cildi yeniler, cildin koruyucu nitelikteki su / yağ tabakasının yeniden oluşmasını sağlar. Ciltte hızlı ve uzun süreli rahatlama sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT