Beklemeye Son! Sür ve Çık

Alışveriş Alışveriş Beklemeye Son! Sür ve Çık

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 28 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 28, 2011

Dakikalarca ojenizin kurumasını beklemeye son! Ojenin en düzgün şekilde kurumasını sağlayan Flormar oje kurutucu sprey ile, ojem bozuldu devri kapanıyor.

Ojenin kurumasını beklemek tüm kadınlar için can sıkıcı bir durumdur. Ya yanlışlıkla bir yere değersiniz ya da kuruduğunu sandığınız oje tırnaklarınızın üzerinde çizikli bir görüntü oluşturur. Bir şekilde ustalıkla sürdüğünüz ojeniz bozulur ve sürekli ojenizi yenilemek zorunda kalırsınız.

Flormar, tırnaklarınız kadar vaktinizin de değerli olduğunu biliyor ve yeni ürünü Flormar oje kurutucu sprey ile ojenizin anında kurumasını sağlıyor.

Flormar oje kurutucu sprey, ojenin kuruma süresini azalttığı gibi, tırnaklar üzerinde kaygan bir katman oluşturarak bozulmasını da engelleyerek, parlaklık da kazandırıyor. Ayrıca içeriğindeki E vitamini ve limon yağı ile tırnaklara nemlendiricilik kazandırırken, tırnak etlerini de yumuşatıyor.

Flormar ojenizi sürdükten sonra bir dakika bekleyip, Flormar oje kurutucu spreyi tırnak yüzeyinize sıktığınızda, ojeniz anında kuruyacak. Böylece bakmaya doyamadığınız tırnaklarınızın, güzelliği bozulmayacak.

Flormar kiosklarından ve diğer satış noktalarından satın alabileceğiniz Flormar oje kurutucu sprey ve tüm Flormar ürünlerini www.e-flormar.com adresinden de sipariş edebilirsiniz.

Fiyatı: 8.90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT