Bellona`dan 3 Aşamalı Kanape

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan 3 Aşamalı Kanape

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 15 Mart 2006 Çarşamba

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 15, 2006
BELLONA’DAN 3 AŞAMALI KANEPE KEYFİ...

Ürünlerinde İtalyan estetiğini, dinamik çizgileri ve farklı tasarımları birleştiren, ev modasının yeni adresi Bellona, yeni ürünü Stillo kanepeyi tüketicilerin beğenisine sunuyor

Ev modasında yenilikçi çizgisi, özgün tasarımlarıyla farklılaşan ve modern ürün konseptlerini art arda tüketicilerin beğenisine sunan Bellona, yeni ürettiği Stillo kanepe ile oturma gruplarına farklı bir soluk getiriyor.

Bellona’nın yeni kanepesi Stillo, modern tarzda tasarlanmış ve sunduğu üç aşamalı rahatlık ile sizi klasik kanepe anlayışının dışına taşıyor.

Oturma rahatlığı ön planda tutularak tasarlanan Stillo kanepelerin en önemli özelliği; dik konumun yanı sıra, kolay manevra ile relax konuma geçirilebilmesi ve ayrıca yatak olarak da kullanılabilmesi..

Modern tasarım, canlı renkler ve fonksiyonelliğin birleştiği Stillo kanepeler, tekli koltuğu ile de mükemmel bir şıklık ve uyum içerisinde....

Tüm oturma gruplarıyla uyum içinde rahatlıkla kullanılabilinecek olan Stillo kanepeler; maximum kart sahiplerine özel, peşin fiyatına 22 taksit ile tüm Bellona mağazalarında satışa sunuluyor.
Ayrıntılı bilgi için: www.bellona.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT