Bellona`dan Alvina Keyfi

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Alvina Keyfi

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 22 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 22, 2008

BELLONA İLE ALVİNA KEYFİ

Ev modasının öncüsü Bellona, yeni ürün serisi Woodyline’ ın en özel tasarımı Alvina Oturma grubu tüketicinin beğenisine sunmaya başladı. Ahşabın sadeliği ile Bellona kumaş koleksiyonunun mükemmel uyumu taşıyan Alvina, oturma odalarının havasını değiştirmede oldukça iddialı.
Ev modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımı ile yarattığı Bellona dünyasını yeni ürün gruplarında yansıtmaya devam ediyor. Özgün modelleri göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan Bellona, son gözdesi Alvina ile dekoratif tasarım ve fonksiyonellikte sınır tanımıyor.

Alvina Oturma Grubu, Bellona’nın yeni ahşap serisi Woodyline’ın en özel tasarımını oluşturuyor. Doğal ahşap kolları, baklava desenli deri kaplama bölümleri ile Alvina, oturma odalarında yeni konseptler yaratmak isteyenlere sesleniyor. İki adet üçlü kanepe ve iki adet berjerden oluşan takım, modern tasarımı, üstün mobilya kalitesi ve fonksiyonel kullanımı ile bir oturma grubundan beklenen performastan çok daha fazlasını sunuyor.

Alvina ile farklı zevklere göre; renk renk ,desen desen kumaşlar ile özgün kombinasyonlar oluşturmak da mümkün... Fonksiyonelliği ile dikkat çeken takımın kanepeleri yatak ve sandık olma özelliğine sahip. Dekoratif yastıkları ve rahatlığı tam olarak hissettiren, yumuşak ve geniş oturma alanı ile Alvina, her detay düşünülerek tasarlandı.
Bellona ile mobilyadan çok daha ötesini yaşatan Alvina oturma grubu Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinde tüketicisinin beğenisine sunuyor.
Ayrıntılı bilgi için: www.bellona.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT