Bellona`dan Kaçırılmayacak Yatak Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Kaçırılmayacak Yatak Kampanyası

Tarihler: 21 Mayıs 2008 Çarşamba ~ 25 Mayıs 2008 Pazar

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2008 ~ May 25, 2008
BELLONA’DAN KAÇIRILMAYACAK YATAK KAMPANYASI
Ev modasının öncüsü Bellona, 10-25 Mayıs 2008 tarihleri arasında uyku keyfini maksimum boyuta taşıyan “Caprice Yatak Grubu”nda yaptığı fırsat indirimleri ile tüketiciye kaçırılmayacak avantajları müjdeliyor. Bellona ile Caprice tek kişilik yatak 159 YTL’den, Caprice çift kişilik yatak ise 259 YTL’den satışa sunuluyor.

Ev dekorasyonunda ihtiyaç duyulan tüm ürünleri modern ve fonksiyonel tasarımlar ile buluşturan ev modasının öncüsü Bellona, kaliteli ve konforlu uyku keyfini yatak gruplarında en uygun fiyatlarla yaşatıyor.

10-25 Mayıs 2008 tarihleri arasında yatak ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler sunan Bellona, Caprice tek kişilik yatağı 266 YTL yerine 159 YTL’den, Caprice çift kişilik yatağı ise 433 YTL yerine 259 YTL’den satışa sunuyor. Ayrıca Axess kart sahiplerine 3 ay ertelemeli peşin fiyatına vade farksız 12 taksit imkanı sunan Bellona ödeme kolaylığında da sınır tanımıyor. Uyku kalitesini maksimum boyuta taşıyan Caprice yataklar, kullanılan Multiflex yay sistemi sayesinde tam ortopedik ve sert olarak tasarlanıyor. Yatak vücudun şeklini alarak uyku boyunca kas ve sinir sistemini dinlendiriyor ve vücudu ertesi güne hazırlıyor.

Kaliteli uykuyla en uygun fiyatlara tanışmak isteyenlerin, Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisine uğramaları yeterli...
www.bellona.com.tr
Bilgi İçin:444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT