Bellona`dan Özel Bir Tasarım: Lal

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Özel Bir Tasarım: Lal

Tarihler: 17 Mart 2008 Pazartesi ~ 19 Mart 2008 Çarşamba

Firma: Bellona

Telefon: Tüketici hattı: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2008 ~ Mar 19, 2008
BELLONA’DAN ÖZEL BİR TASARIM: LÂL
Ev modasının öncüsü Bellona, 2008’de de yeni modelleri ile ev dekorasyonuna yön vermeye devam ediyor...Bellona’nın son tasarımı “Lâl” modern çizgisi ve fonksiyonel kullanımı ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. Ev Modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımını ile oluşturduğu Bellona dünyasını yeni ürün grupları ile zenginleştiriyor. Ev dekorasyonuna yönelik ürünleri aynı çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan Bellona, son ürünü “Lâl” ile dekoratif tasarım ve fonksiyonellikte beklentinin ötesine geçiyor.

Bellona’nın yeni ürünü Lâl; modern tasarımı, üstün mobilya kalitesi, çiçekli motifleri ve fonksiyonel kullanımı ile bir koltuk takımından beklenen performastan çok daha fazlasını sergiliyor. Renkleri ve motifleri ile salonlarda bahar havası estiren Lâl, koltuk takımı formuna uygun zigon ve orta sehpası ile kusursuz bir uyum sergiliyor. Lâl koltuk takımı ile birlikte sunulan Lal Duvar Ünitesi ise salonlarını aynı tasarım anlayışı ile tamamlıyor.

Lâl koltuk takımı farklı zevklere hitap eden renk ve desen kumaşları ile kişiye özel kombinasyonlar da sunuyor. Kumaş ve derinin uyum içinde kullanıldığı Lâl koltuk takımında ahşap ayak uygulamaları dikkat çekiyor. Tüm detayların özenle tasarlandığı Lâl koltuk takımlarının rahat ve geniş oturma alanları ise dekoratif yastıklar ile destekleniyor. Fonksiyonel kullanımı ile farklı ihtiyaçlara da cevap veren takımın üçlü koltuğu tek haraketle yatak olarak kullanılabiliyor. Yeni sezona yine yenilikleri ile yön veren Bellona, mobilyadan çok daha ötesini yaşatan Lâl Koltuk Takımı ve Duvar ünitesini Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisinde tüketicisinin beğenisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT