Bellona`dan Sevgililer Günü Romantizmi

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Sevgililer Günü Romantizmi

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 14, 2009
BELLONA’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ ROMANTİZMİ
Bellona’nın romantizme inananlara özel olarak tasarladığı “Rosales”, 14 Şubat’ta sevgilinize sevginin sembolü kırmızı gülleri sunmanın en güzel yolu... Bellona ile sevgi çiçeği Rosales nevresim takımı 70,40 YTL’den, uyku seti ise 99 YTL’den sevenlerle buluşuyor.

Modern tasarımları ile ev modasının öncülüğünü üstlenen Bellona, 14 Şubat’a yönelik çok şık bir hediye alternatifi tasarladı. Sevgi ve romantizmin sembolü kırmızı güllerle süslenen nevresim takımı ve uyku seti, bu özel günde sevdiklerinin kalbini bir kez daha fethetmek isteyenler için sunuluyor.

“Rosales” ile “Sevgi” ve “Romantizm”in temasını güllerle büyülü bir atmosfer yaratarak yorumlayan Bellona, modern bir anlayış ile yatak odalarına taşınıyor. Bellona bu çok özel nevresim takımı ve uyku setinde, aşkın rengi kırmızı ve sembolü gül desenini en çarpıcı şekilde gözler önüne seriyor. Bu yıl Sevgililer Günü’nü “Sevgililer Günü için Romantizme İnananlara Özel” sloganıyla birleştiren Bellona, aşkın büyüsünü ve romantizmini ifade eden tasarımını uygun fiyatlar ile sunarak da sevenleri yalnız bırakmıyor.

Yumuşak ve özel dokusu ile sağlıklı uykulara davetiye çıkartan Rosales’in çift kişilik nevresim takımı 70,40 TL’den, kış aylarında sımsıcak tutan uyku seti ise 99 TL’den satışa sunuluyor.
Bellona’nın bu yıl Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmayı amaçladığı romantik tasarımı ve diğer hediye alternatifleri, 800’e yakın bayide sevdiklerininin kalplerini yeniden kazanmak isteyenleri bekliyor.
www.bellona.com.tr
Tüketici Hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT