Bellona`dan Yeni Tasarım: Vento

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Yeni Tasarım: Vento

Tarihler: 10 Kasım 2008 Pazartesi ~ 14 Kasım 2008 Cuma

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2008 ~ Kas 14, 2008
BELLONA’DAN YENİ TASARIM: VENTO
Ev modasının öncüsü Bellona, ev dekorasyonuna yön veren yaklaşımını yeni tasarımı“ Vento Köşe Takımı” ile sürdürüyor.
Ev Modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımını ile yarattığı Bellona dünyasında yeni ürün gruplarında yansıtmaya devam ediyor. Özgün modelleri göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık ve yenilik sağlayan Bellona, son gözdesi “Vento Köşe Takımı”nı tüketicinin beğenisine sunmaya başladı.

Bellona’nın yeni ürünü Vento; modern tasarımı, üstün mobilya kalitesi ve fonksiyonel kullanımı ile bir koltuk takımından beklenen performastan çok daha fazlasını sunuyor. Vento, L şeklindeki köşe oturma bölümü, tekli berjeri ve geniş pufu ile salonlarında rahat ve modern görünüm arayanlara sesleniyor.

Tercihe göre değişebilen birçok oturma seçeneği ile evlerde farklı kombinasyonlar yaratmayı mümkün kılan Vento farklı kol ve renk alternatiflerini de beraberinde sunuyor. Dar ve geniş her tür mekana uygun çözümleri ile Vento, dekorasyonda değişim yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday...Vento’nun ürün aksesuarlarında kullanılan puf ise ister sehpa, ister puf kanepe ile birleştirerek uzanma koltuğu haline dönüşebiliyor. Modeli zenginleştiren detaylar arasında ise kahverenginin ahengi ve baharı yansıtan kırtlentler yer alıyor.

Ev modasının adresi Bellona Vento Köşe Takımın, Türkiye çapında 800’e yakın Bellona satın alma noktalarında tüketicisinin beğenisine sunuyor.
Ayrıntılı bilgi için; www.bellona.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT