Bellona İle Ev Modasında Üçüncü Boyut

Alışveriş Alışveriş Bellona İle Ev Modasında Üçüncü Boyut

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 15 Ocak 2009 Perşembe

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 15, 2009

BELLONA İLE EV MODASINDA ÜÇÜNCÜ BOYUT

Ev modasının öncüsü Bellona, yenilikçi hizmet anlayışına bir yenisini, ev modasında üçüncü boyutu hayata geçirerek ekliyor. Bellona web sitesinden artık dileyen herkes evini kendi zevkine göre rahatlıkla döşeyebilecek.

Ev modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımı ile yarattığı Bellona dünyasını web sitesine de taşıyor. Özgün modelleri göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık sağlayan Bellona, ev modasını artık zaman kaybetmeden web sitesinden yaşama imkanı sunuyor.
Bellona’nın tüm ürünlerini ve özelliklerini yansıtan web sitesinde, yeni üç boyutlu ev dekorasyonu uygulamasını kullanmak ise çok kolay. Bellona web sitesine ücretsiz üye olunduktan mekan ölçüleri sisteme kaydediliyor ve duvar renginden perdeye her detaya kadar istenilen tüm oda veya ev rahatlıkla kişiye özel tasarımla döşenebiliyor. Mobilya alışverişinden önce Bellona, renk, tarz, ölçü, estetik uyumu ve birbirini bütünleyen ürünleri ile tüketicilerin evlerini özgürce dekore edebilmesine olanak sağlayarak, ev modasında uyumu yakalamak için çaba ve zaman kaybına son vermeyi amaçlıyor. Üç boyutlu olarak kullanılan uygulamaya www. bellona.com.tr web adresinden ulaşmak mümkün.

Farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile tüketicilerine her zaman zevkli alternatiflerle seslenen Bellona, sürekli değişen yaşam koşullarına ayak uydurmak ve müşterilerinin beklentilerini eksiksiz karşılamak için geliştirdiği ürünleriyle ev dekorasyonunda kendi tarzını yansıtmak isteyen tüketiciler için ilham kaynağı olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT