Bellona’dan Kaçırılmayacak Çifte Fırsat Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Bellona’dan Kaçırılmayacak Çifte Fırsat Kampanyası

Tarihler: 16 Temmuz 2009 Perşembe ~ 16 Ağustos 2009 Pazar

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2009 ~ Ağu 16, 2009
Bellona’dan Kaçırılmayacak Çifte Fırsat Kampanyası

Ev modasının öncüsü Bellona, hem hesaplı hem de keyifli alışverişi daha fazla indirim ve cazip ödeme avantajları sağlayan yaz dönemi kampanyasını başlattı. Kampanya dahilinde Bellona uyku setleri çok kısa bir süre için 89 TL’den kaçırılmayacak fiyatlarla sunuluyor.

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile tüketicilerine her zaman zevkli alternatifler ile sunan Bellona, oturma grubundan kanepeye, yataktan bazaya yatak odasından, yemek odası takımlarına kadar pek çok üründe yüzde 10 KDV indirimi yanında sağladığı özel fiyat avantajları ile evlerini yenilemek isteyenlere sürprizler sunuyor.
Modellerinde ergonomik yapıyı ve fonksiyonelliği şıklıkla buluşturan Bellona, 1 Temmuz- 30 Eylül tarihleri arasında KDV ve diğer özel indirimleri ile çifte standart sunuyor.

Bellona uyku seti kampanyası ile; 31 Temmuz’a kadar bir ay süreyle keyifli uykulara davetiye çıkartan birbirinden şık tek kişilik uyku setlerini 89 TL’den tüketiciyle buluşturuyor. Bunun yanında Orion, Caprice yatak ,porta baza ve başlık, Plato Baza ve başlıklarda % 10 KDV indirimine ek olarak % 8 ‘lik özel Bellona indirimleri uygulanıyor.
Bellona KDV indirimine paralel olarak 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında tüketiciyi birçok cazip fiyat avantajı ile buluşturan kampanyasında, Maximum kart sahiplerine özel, peşin fiyatına vade farksız 2 ay ekstre ertelemeli 12 taksit imkanı da müjdeliyor.
Ev modasının öncüsü Bellona, çok özel ürünleri çok uygun fiyatlarla Türkiye çapında 800’e yakın bayisinde tüketiciyle buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT