Bellona’dan kalite ve şıklığı birleştiren mobilyalar...

Alışveriş Alışveriş Bellona’dan kalite ve şıklığı birleştiren mobilyalar...

Tarihler: 19 Aralık 2005 Pazartesi ~ 19 Aralık 2005 Pazartesi

Firma: Bellona Mobilya

Telefon: 0 800 361 89 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2005 ~ Ara 19, 2005
Bellona’dan kalite ve şıklığı birleştiren mobilyalar...

Kalite ve şıklığın detaylarda gizli olduğuna inanan Bellona, her zevke hitap eden birbirinden özel tasarımları ile evlere konfor ve rahatlık getiriyor. Oturma gruplarından, yemek takımlarına kadar zengin ürün seçenekleri sunan Bellona, alternatif panel mobilya ve halı seçenekleri ile de salonunuzdaki her ayrıntıyı düşünüyor.

Bellona koltuk takımları ile günboyu rahatlık ve keyif
Bellona’nın CoolLine serisi ile panel mobilya ve oturma gruplarında gençlik rüzgarı esiyor...Kaliteli ve rahat tasarımı, her zevke uygun renk seçenekleri ile Bellona, yeni çözümler sunuyor. Siyah ve krem renklerinin hakim olduğu Priva koltuk takımı modern çizgisiyle salonlara şık ve sade bir atmosfer kazandırırken, aynı renklerdeki Prado yemek odası takımı bütünlük sağlıyor. Maksimum karta , Priva koltuk takımı 18 ay 124,15 YTL taksitle toplam 2,234.70 YTL, genç ve modern çizgiler taşıtan Forza Midi Lüx Takım 18 ay 113,1 YTL taksit ile toplam 2,037.10 YTL’ye satışa sunuluyor.

Mobilyada klasik çizgilerden hoşlanan, kalite ve şıklıktan ödün vermek istemeyenler için Bellona, Roma yemek odası takımını sunuyor. Panel mobilyaları ile farklı mekanlarda çözümler yaratan bu yemek odası, aynı zamanda Bellona’nın Nobel Salon takımı ile büyük uyum içinde. Maksimum karta, Roma yemek odası takımı 18 ay taksitle 207,13 YTL , toplam 3.728,40 YTL’ye Bellona mağazalarında satışa sunuluyor.
Daha fazlasını görmek ve bilgi almak için size en yakın Bellona mağazasına uğrayın...
www.bellona.com.tr
Bilgi için: 0 800 361 89 86

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT